ASFVLT schoenen. Dat moeten wel urban schoenen zijn. Want ASFVLT staat voor asfalt, of eigenlijk voor asphalte want ASFVLT schoenen komen uit Frankrijk.

ASFVLT maakt hippe sneakers voor zowel vrouwen en mannen. En dat zowel kun je heel letterlijk nemen want ASFVLT maakt geen verschil tussen herenschoenen en damesschoenen.

Niet alleen aan het uiterlijk, maar ook aan het draagcomfort en de pasvorm van ASFVLT schoenen wordt veel aandacht besteed. Het betreft dan ook topsneakers van hoge kwaliteit die er mooi, modern en modieus uitzien. En ook nog eens heerlijk zijn om te dragen. En dan ook nog eens tegen een heel betaalbare prijs.

Goedkoop ASFVLT schoenen kopen

Kijk maar bij de aanbiedingen van ASFVLT schoenen bij onderstaande winkels wat deze modieuze sneakers voor vrouwen en mannen kosten bij de belangrijkste online schoenenwinkels.

Deze online schoenwinkels bieden het beste assortiment ASFVLT sneakers tegen de laagste prijzen aan.

Veel van deze winkels delen – zoals ze gewend zijn – de schoenen in onder damesschoenen of herenschoenen, maar ASFVLT zelf maakt daar geen verschil in. Deze brengen de ASFVLT schoenen als unisex sneakers op de mark. Hoogstens zullen sommige modellen dames meer aanspreken dan heren.

Informatie ASFVLT schoenen

ASFVLT is in 2014 opgericht door Cyrill Toures. Deze Fransman is een echte sneakerfreak. Geen wonder dus dat zijn schoenmerk helemaal in sneakers gespecialiseerd is. Parijs is volgens de ontwerper de inspiratiebron voor ASFVLT sneakers, en de schoenen zouden op de Eiffeltoren gebaseerd zijn. Dat klinkt allemaal vergezocht, en met een hoog PR gehalte, maar feit is dat ASFVLT sneakers opvallende sneakers zijn met modieuze prints. Absoluut geen dertien uit een dozijn sneakers!

Voeg dat bij de prima kwaliteit, het hoge draagcomfort en de goede pasvorm en we kunnen stellen dat we hier te maken hebben met uitstekende sneakers.

Kijk bij de eerder genoemde online winkels om ASFVLT schoenen goedkoop online te kopen.

Onderwerpen:
Asfvlt schoenen, Asfvlt sneakers, hippe sneakers.