Wat krijg je als je de kwaliteit van Italiaanse schoenen combineert met de elegantie van Franse mode? Dan krijg je zoiets moois als Ash schoenen en Ash laarzen. Ash is een Frans / Italiaans merk schoenen dat prachtige damesschoenen en dameslaarzen maakt. En deze Ash schoenen en laarzen zien er niet alleen mooi en trendy uit, ze zijn ook nog heerlijk om te dragen.

Ash laarzen en schoenen hebben iets eigenzinnigs wat versterkt wordt door de vintage uitstraling van veel van deze damesschoenen en dameslaarzen. Het is schitterend schoeisel om te zien. Trendy en elegant. Kijk hieronder voor het aanbod van deze schoenen, laarzen en laarsjes bij de beste Nederlandse aanbieders.

Hier kun je voordelig Ash schoenen en laarzen kopen

Bij onderstaande winkels kun je goedkoop heel veel Ash schoenen en laarzen vinden.

Internationaal merk schoenen

Het in 2000 opgericht door de Italiaan Leonello Calvani en de Fransman Patrick Ithier opgerichte Ash Footwear is wereldwijd een succesvol schoenenmerk. Ash weet een kwaliteit en draadcomfort ideaal te combineren met betaalbare prijzen. Neem bijvoorbeeld de zool die er voor zorgt dat Ash schoenen zo heerlijk lopen. Ook de design modellen zijn van deze zool voorzien, Ash doet geen concessies aan het comfort.

Veel soorten Ash schoenen

Ash biedt al deze schoenen in een heel brede collectie aan. Van stijlvolle pumps en sandalen, tot sportieve sneakers en stoere motorlaarsjes. Ze hebben ze allemaal, en dan ook nog eens in vele stijlen en varianten. Neem bijvoorbeeld de zeer uitgebreide collectie Ash sneakers voor dames. Deze collectie loopt uiteen van heel sportieve of stoere damessneakers tot heel modieuze sneakers.

Hetzelfde geldt voor de vele enkellaarsjes die Ash aanbiedt. Deze zijn verkrijgbaar met alle sorten hakken (sleehak, naaldhak, blokhak) en met alle soorten versieringen en sluitingen. Voor iedere dame die leuke laarsjes zoekt zijn er in de Ash collectie wel leuke enkellaarsjes te vinden.

Ben je op zoek naar leuke sneakers, laarsjes, zomerschoenen of winterlaarsjes? Kijk vooral eens bij de aanbiedingen van Ash schoenen en laarzen hierboven, want Ash biedt heel veel moois tegen interessante prijzen.

 
Foto’s: Ash Footwear.
Kijk bij de bovenstaande winkels voor de hele Ash collectie met alle schoenen en laarzen.Zie ook: Merken schoenen

Onderwerpen
Ash schoenen, dames, Ash laarzen, laarsjes met sleehak, Ash enkellaarsjes.