Aster is een schoenmerk dat perfecte kinderschoenen maakt, voor zowel meisjes als jongens. In Frankrijk zijn de Aster schoenen wereldberoemd. daar zijn het de meest verkochte kinderschoenen en babyschoenen.

Aster schoenen in Nederland

In Nederland zijn Aster schoenen helaas lastig verkrijgbaar. Gelukkig zijn er enkele grote online schoenenwinkels die een ruime collectie van deze kindersschoenen aanbieden, bovendien ook nog eens tegen heel interessante prijzen. Hieronder vind je deze beste aanbieders van Aster kinderschoenen.

Leuk design, prima pasvorm

Aster schoenen zijn ergonomisch gevormd. Met zolen die er voor zorgen dat de voeten van kinderen niet worden beschadigd. Aster kinderschoenen staan bekend om hun uitstekende pasvorm.

Bovendien hebben Aster kinderschoenen een leuke kindvriendelijke vormgeving en mooie designs. Er zijn neutrale Aster jongensschoenen van bruin leer, maar ook meisjessandalen met fleurige bloemdesigns. Aster schoenen zijn voorzien van klittenband en/of gespen zodat kinderen ze makkelijk zelf aan en uit kunnen trekken.

En de kwaliteit van deze kinderschoenen is geweldig. Het zijn schoenen die jarenlang meegaan.

Informatie Aster schoenen

Aster is een Frans kinderschoenenmerk dat al bijna een eeuw lang lang kinderschoenen maakt. Aanvankelijk onder de naam Asterien (genoemd naar de plaats Saint-Astier waar de fabriek staat), later onder de naam Aster. Asterien maakte meteen naam met hun kinderschoen, de Dingo, maar het grootste succes kwam in 1983 met de Aster Alpha. In 10 jaar tijd werden er een miljoen van deze Aster schoenen verkocht. Een ander succesnummer was de Aster Astri, met een revolutionair anti-draai , anti-tril en anti-schok ontwerp.

Zo groeide Aster uit tot de marktleider in babyschoenen en kinderschoenen in Frankrijk. In Nederland is het kinderschoenenmerk veel minder bekend. Gelukkig hebben we de grote online schoenenwinkels hierboven nog, waar we voordelig de mooie en goede Aster kinderschoenen kunnen kopen.

Zie ook: MeerĀ beste kinderschoenen

Foto’s: Aster

Onderwerpen:
Aster kinderschoenen, jongens, meisjes, Aster schoenen.