Attilio Giusti Leombruni (AGL) is een Italiaans merk schoenen dat elegante en trendy damesschoenen en dameslaarzen maakt. AGL schoenen zijn zeer populair, en dat is niet voor niets!

Het zijn prachtige schoenen die comfortabel zitten. Attilio Giusti Leombruni maakt voor het maken van zijn AGL schoenen en laarzen uitsluitend gebruik van de beste soorten leer en andere materialen van topkwaliteit.

Hier kun je voordelig AGL schoenen kopen

Attilio Giusti Leombruni schoenen zijn in Nederland en België online bij diverse bekende en goede schoenenwinkels te koop.

Kijk bij de aanbiedingen van Attilio Giusti Leombruni schoenen bij onderstaande aanbevolen webshops waar je deze prachtige AGL laarzen en AGL schoenen kunt kopen en wat deze damesschoenen en dameslaarzen in Nederland en België kosten.

Deze online winkels bieden het beste assortiment AGL schoenen en laarzen tegen de aantrekkelijkste prijzen.

Een breed aanbod AGL schoenen

Het aanbod aan Attilio Giusti Leombruni schoenen en laarzen is groot en breed. Eigenlijk maakt dit Italiaanse schoenenmerk alle soorten damesschoenen en dameslaarzen, van sandalen en pumps tot sneakers en hoge laarzen. Ook de stijlen van al deze Attilio Giusti Leombruni schoenen is heel divers.

Wat al deze Attilio Giusti schoenen en laarzen wel aan overeenkomst hebben is hun geweldige draagcomfort en hoge kwaliteit. Als je deze schoenen ziet, voelt of draagt merk je meteen dat je niet zomaar met een willekeurig paar schoenen te maken hebt.

Attilio Giusti Leombruni levert schoenen van de hoogste kwaliteit. Goedkoop zijn AGL schoenen helaas maar zelden, maar je koopt met Attilio Giusti Leombruni schoenen wel iets heel goeds.

Informatie Attilio Giusti Leombruni schoenen

Piero Giusti begon in 1958 een kleine schoenenfabriek in Montegranaro in de Italiaanse regio Marche. De streek waar de meeste goede Italiaanse schoenen en Italiaanse laarzen gemaakt worden. Hoewel de schoenfabriek van Attilio Giusti Leombruni daarna sterk is gegroeid is het nog steeds een familiebedrijf. Tegenwoordig staan er drie zussen aan het roer bij Attilio Giusti Leombruni, Sara, Vera en Marianna.

Hoewel de officiële naam Attilio Giusti Leombruni is worden deze schoenen steeds vaker onder de naam AGL aangeboden. De fabrikant zelf spreekt ook steeds vaker van AGL schoenen en AGL laarzen.

Attilio Giusti Leombruni (AGL) schoenen
Land: Italië
Bestaat sinds: 1958

Veel gemaakte spelfouten
Zeer veel. O.a. Atillio Giusti Leonbruni, Ailio en Leombrumi.

Belangrijke soorten Attilio Giusti Leombruni schoenen
Alle soorten damesschoenen en dameslaarzen

Zie ook:

Onderwerpen:
Attilio Giusti Leombruni schoenen, AGL schoenen, dames, AGL laarzen, damesschoenen, dameslaarzen.