Audley schoenen zijn design-schoenen uit Londen. Audley schoenen zijn elegante damesschoenen met een geheel eigen stijl.

Het Britse Audley is uitgegroeid tot één van de weinige merken die de schoenmode bepalen. Audley loopt voorop in de trends. Het is een echte trendsetter, en geen trendvolger.

Koop online Audley schoenen

Audley schoenen zijn niet zomaar bij iedere schoenenwinkel te vinden. Gelukkig zijn er in Nederland en België schoenwinkels die online Audley schoenen verkopen, vaak met een aantrekkelijke korting.

Sierlijke stijlvolle schoenen voor dames

De collectie Audley schoenen bestaat uit sierlijke modellen zoals pumps, sandalen en ballerina’s. Het zijn stijlvolle schoenen met een hoge kwaliteit. Audley schoenen zijn elegant en hebben een unieke en originele persoonlijkheid. Ieder seizoen komt Audley weer met vernieuwende schoenen die zowel hip als heel goed draagbaar zijn.

Informatie Audley schoenen

Het designerskoppel Tim en Fiona Slack begon in 1988 in Londen met het ontwerpen en verkopen van hun eerste schoenen. Deze volledig met de hand gemaakte schoenen waren erg hip, erg glamoureus en helaas ook erg duur. Daardoor waren deze schoenen bijzonder exclusief.

Om hun schoenen wat toegankelijker te maken voor een grotere groep kopers riepen de Slackjes in 1990 het label Audley in het leven. Audley schoenen waren even hip en kwalitatief uitstekend als hun exclusieve schoenen, maar een stuk beter betaalbaar.

Audley schoenen
Land: Engeland
Bestaat sinds: 1990

Veel gemaakte spelfouten
Audly, Autley

Belangrijke soorten Audley schoenen
Audley maakt sierlijke damesschoenen

Kijk hierboven bij de aanbiedingen voor het online aanbod aan Audley schoenen in Nederland en België.

Onderwerpen:
Audley schoenen, damesschoenen, dames.

Productselectie: Spartoo