Australia Luxe Collective is een eigenzinnig Australisch merk schoenen dat wereldberoemd is om zijn unieke schapenvacht-laarzen.
Als merk van sheepskinboots wordt Australia Luxe Collective vaak vergeleken met Ugg Australia (van de Uggs). Maar de stoere sexy Australia Luxe Collective laarzen hebben een totaal andere uitstraling dan Uggs. Ze zijn veel modieuzer en soms ook veel excentrieker. Dat laatste maakt de Australia Luxe Collective laarzen erg populair bij Hollywood-sterren en andere artiesten.

Veel beroemdheden dragen Australia Luxe Collective laarzen

hebben vele beroemdheden als fan. Zo zijn Paris Hilton, Jessica Alba, Gwen Stefani, Kate Hudson, Sarah Jessica Parker en Megan Fox gesignaleerd op Australia Luxe Collective laarzen.

De winterlaarzen van Australia Luxe Collective zijn geïnspireerd op de laarzen waarin Jane Fonda in de klassieke SF-film Barbarella mee rondliep. De ontwerpers hebben van deze ‘retro futuristische laarzen’ moderne trendy laarzen van schapenvacht gemaakt. Hip en mooi, maar ook goed draagbaar.

Meer Australia Luxe Collective schoenen

Zoals zo veel succesvolle schoenmerk die met een specifiek soort schoen of laars naam hebben gemaakt wil Australia Luxe Collective zijn vleugels uitslaan en komt ook met andere soorten schoenen. Naast vachtlaarzen voor vrouwen maken ze ook varianten als enkellaarsjes en pantoffels van schapenvacht en ze willen ook herenlaarzen en kinderlaarzen van schapenvacht op de markt gaan brengen.

Niet uit Australië

Het grappige aan Australia Luxe Collective is dat de naam zeer Australisch is en dat iedereen schapenvacht-laarzen met Australië verbindt maar dat deze vachtlaarzen helemaal niet uit Australië komen. Australia Luxe Collective is een Amerikaans/Brits merk schoenen met kantoren in Londen en Los Angeles. Het merk is ook een stuk jonger dan Ugg, Australia Luxe Collective is in 2007 opgericht.

Australia Luxe Collective schoenen
Land: Amerika / Groot-Brittannië
Bestaat sinds: 2007

Veel gemaakte spelfouten
Australia Luxe Colective

Belangrijke soorten Australia Luxe Collective schoenen
Dameslaarzen van schapenvacht

Onderwerpen:
Australia Luxe Collective laarzen, Australische vachtlaarzen, schapenvacht laarzen, skeepskin boots uit Australië.

Productselectie: Amazon