Australian schoenen zijn sportieve en stoere schoenen. Dit merk maakt vooral lage en hoge sneakers, booties en slippers. Australian schoenen zijn er uitsluitend voor mannen en jongens. Aan damesschoenen doet doet Australian Footwear niet.

Hier koop je voordelig Australian schoenen

Voor de aanschaf van Australian schoenen adviseren wij de onderstaande online winkels. Deze online schoenenwinkels hebben de beste Australian collectie en vragen daar aantrekkelijke prijzen voor.

Australian schoenen zijn van hoge kwaliteit en zien er mooi, stoer en sportief uit. Toch zijn Australian schoenen ook heel betaalbare schoenen. Dat kun je allemaal zien hij de bovenstaande aanbiedingen van Australian schoenen van de belangrijkste schoenenwinkels die deze herenschoenen en jongensschoenen verkopen.

Informatie Australian schoenen

Australian is een modemerk met een rijke geschiedenis. En ook met een opmerkelijk verhaal. Dat begint al met de naam, want Australian schoenen en kleding komen helemaal niet uit Australië. Het label is in 1960 in Italië opgericht door de bekende ski-fabrikant L’Alpina dat zich ook op de tennismarkt wilde gaan richten.

Omdat Australië toen de internationale tenniswereld domineerde werd voor de merknaam Australian gekozen met een kangaroo als logo. Naast tenniskleding en tennisschoenen ging Australian later ook trainingspakken, vrijetijdskleding, jacks, casual schoenen en sportschoenen maken.

In de jaren 90 beleefde Australian zijn glorietijd. De gabberscene had Australian onofficieel tot hun huismerk uitgeroepen en met deze scene groeide ook Australian tot grote hoogte. Na het verdwijnen van de gabbers ging het ook minder met Australian.

Australian Footwear is sinds 1996 in Nederlandse handen. Tegenwoordig is de Fairbo Fashio Shoes, een onderdeel van de Bos Group uit Weert, de eigenaar van de schoenen-divisie van dit legendarische sportmerk. Elk jaar brengt Australian Footwear twee collecties herenschoenen uit, voornamelijk sneakers.  De stijl van deze Australian schoenen is sportief maar ook modieus.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen online winkels voor al deze Australian schoenen tegen interessante prijzen.
 
Onderwerpen:
Australian schoenen heren, Australian sneakers online, dames, Australian herenschoenen.