Niet schoenen maar parfums zijn het meest bekende product van het Franse modemerk Azzaro. Maar dit modehuis maakt prachtige schoenen. Voornamelijk herenschoenen maar er zijn ook Azzaro damesschoenen.

Azzaro herenschoenen zijn nette schoenen voor mannen met stijl. Veel nette veterschoenen die je onder een pak of kostuum kunt dragen maar ook veel comfortabele nette casual schoenen zoals instappers en sneakers. Ook deze vrijetijdsschoenen zijn bij Azzaro stijlvol. Het is een merk schoenen met stijl!

Azzaro schoenen in Nederland kopen

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Azzaro schoenen voor deze stijlvolle luxe schoenen tegen de laagste prijs bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels.

Informatie Azzaro schoenen

Loris Azzaro was een in in 1933 in Tunis geboren couturier en parfumeur van Italiaanse afkomst. In 1965 richtte hij in Parijs een bedrijfje in modeaccessoires op. Drie jaar later brak Azzaro internationaal door met een jurk met opengewerkte cirkels. Azzoro maakte naam met zijn nauwsluitende japonnen en geplooide lijfjes. Zijn mode uit die tijd was te omschrijven als sexy, glamoureus, vrouwelijk, verfijnd en sensueel. Maar dit alles op een bescheiden niet extravagante manier.

In 1975 volgde er een tweede doorbraak met zijn parfum Azzaro Couture, het eerste van de vele parfums van dit merk.  Azzaro groeide hierna steeds groter tot het internationaal bekende merk dat het nu is.

In 2003 overleed Loris Azzaro en werd opgevolgd door de modeontwerpster Vanessa Seward. Onder haar leiding worden nu de prachtige stijlvolle Azzaro schoenen gemaakt de vooral bij heren met smaak heel erg in trek zijn.

Kijk bij de aanbiedingen van Azzaro schoenen hierboven om al deze prachtige herenschoenen te zien.

Zie ook: Meer over Azzaro schoenen

Onderwerpen:
Azzaro schoenen, heren, Azzaro herenschoenen.