Babybotte is een toonaangevende fabrikant van babyschoenen. Het zijn prachtige babyschoentjes voor baby’s die nog kruipen, maar ook voor peuters die hun eerste stapjes maken.

Babybotte is een Frans merk babyschoenen dat internationaal heel groot is. Vreemd genoeg waren deze uitstekende babyschoentjes tot voor kort in Nederland een stuk lastiger te krijgen.

De meeste winkels verkopen ze niet, maar met de komst van de grote online schoenenwinkels maakte wij ook kennis met Babybotte babyschoentjes en kunnen we nu ook kiezen uit hun enorme collectie schoentjes voor baby’s, dreumesen en peuters. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Babybotte schoenen van deze winkels in Nederland.

Want de keuze uit Babybotte babyschoentjes is enorm. Er is geen ander merk dat zoveel verschillende babyschoenen maakt.

Babybotte schoenen zijn babyschoentjes die heel comfortabel zitten. Baby’s mogen zich niet gehinderd voelen door de schoentjes die ze dragen. Bij hun eerste stapjes moeten ze ondersteund worden door goede schoenen die de juiste balans geven en niet slippen.

Geschiedenis Babybotte babyschoenen

De fabriek waar Babybotte babyschoentjes gemaakt worden is te vinden in het Zuid Franse Pau. Dit familiebedrijf (opgericht in 1936) startte daar al in 1949 met het maken van schoenen die helemaal gericht waren op het dragen door baby’s. Tot die tijd droegen baby’s schoentjes die een kleine kopie waren van schoenen voor volwassenen.

Deze babyschoentjes met een kenmerkende blokhak en een revolutionaire leren anti-slip zool maakte snel naam. En al na korte tijd maakte Babybotte 2.300 paar van deze babyschoenen per dag. Een ongelofelijk hoog aantal voor die tijd. In 1954 werd de mijlpaal van 1 miljoen paar Babybotte babyschoenen bereikt.

Zie ook: Beste babyschoenen


Onderwerpen:
Babybotte babyschoenen, slofjes baby, babyschoenen, babyslofjes, Babybotte babyschoentjes.