Badslippers (sportslippers) zijn zomerse slippers die vooral in de vakantieperiode erg populair zijn. Meestal worden met badslippers slippers bedoelt die goed tegen water kunnen, maar die geen materiaal tussen de tenen hebben. Dan spreekt men namelijk over teenslippers.

Hier kijken we naar de beste merken die badslippers (sportslippers) maken. We even informatie over deze badslippers, de merken en wijzen je de weg naar aanbiedingen van goede badslippers.

In tegenstelling tot teenslippers hebben badslippers meestal geen hip design. Het zijn vooral functionele slippers die je voeten beschermen tegen stenen en heet zand en asfalt. Het grote voordeel van badslippers is dat je ze makkelijk aan- en uitschiet. Ze kunnen bij het zwembad, op de camping, in de tuin en op het strand worden gedragen, maar je kunt ze ook gebruiken als een zomerse en koele variant op de pantoffel.

Badslippers zijn goedkope schoenen. Ook de badslippers van de beste merken zijn vaak goedkoop te krijgen. Vooral als je ze met korting kunt kopen. Kijk maar bij de aanbiedingen van slippers bij de Nederlandse schoenenwinkels.

Hieronder de beste merken badslippers / sportslippers:

Adidas
De nummer één in badslippers, het merk met de meeste badslippers in de collectie, is zondermeer Adidas. De keuze aan slippers is groot bij dit bekende Duitse sportmerk, Adidas badslippers zijn van goede kwaliteit en bovendien goedkoop.

Nike
Ook de andere merken sportschoenen hebben volop badslippers in hun collectie. Nike bijvoorbeeld, biedt ook een heel ruime collectie heel betaalbare badslippers. Dit soort slippers wordt vaak na of tijdens het (recreatief) sporten gebruikt, dus het is niet vreemd dat juist de sportmerken uitblinken in badslippers. Deze slippers zijn veel beter geschikt om mee te sporten dan teenslippers omdat ze beter aan je voet “vastzitten”. Badslippers worden daarom ook wel sportslippers genoemd.

Le Coq Sportif
Nog zo’n topmerk sportschoenen dat ook heel goede badslippers maakt. Le Coq Sportif slippers zijn zoals de meeste badslippers niet zo spannend om te zien, maar de Franse maken wel comfortable sterke badslippers van prima kwaliteit.

Puma
Nog zo’n sportief merk dat goede badslippers / sportslippers maakt. Puma badslippers zien er verzorgd uit en ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook van dit Duitse sportmerk zijn de badslippers van prima kwaliteit.

Bij de bovengenoemde aanbiedingen kun je nog veel meer badslippers van goede kwaliteit tegen een goedkope prijs vinden.

Onderwerpen:
Beste badslippers, heren, mannen, goede badslippers, sportslippers.