Bana schoenen en Bana & Co schoenen zijn mooie en kwalitatief uitstekende kinderschoenen van de Belgische fabrikant Banaline.. Deze Bana schoenen zijn niet alleen hip en en mooi, maar ook heel betaalbaar. Dat geldt vooral voor de Bana & Co schoenen. Onder dit label brengt Bana zijn wat goedkopere schoenen uit.

Kijk hier voor aanbiedingen van Bana & Co schoenen

  Onderstaande webwinkels bieden een groot assortiment Bana & Co schoenen tegen een lage prijs. We adviseren deze online schoenenwinkels als je Bana & Co schoenen zoekt.

  De schoenen van het label Bana zijn exclusiever dan de meeste andere kinderschoenen. De Italiaanse designer Alfredo Castagna zet zijn handtekening onder het design en voor de productie wordt alleen de beste kwaliteitsmaterialen gebruikt.

  Informatie Bana schoenen

  Het schoenmerk Bana is in 1960 opgericht door de Belg Roland Tanghe. Hij noemde zijn schoenenmerk Bana, het Kongoleese woord voor Kind. Bana & Co is het tweede label van Bana. Bana & Co schoenen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

  Bana & Co schoenen en laarzen voor kinderen

  Onder de naam Bana & Co worden onder andere mooie, goede en gezonde laarzen, sneakers, ballerina’s en booties gemaakt voor meisjes en jongens. Bana en Bana & Co zijn Belgische merken, maar de schoenen worden in Italië gemaakt.

  een aantal innovaties zijn representatief voor de meeste schoenen van Bana & Co. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de handige instap-rits die het aantrekken en uittrekken van de kinderschoen makkelijker maakt. Of aan de flexibele (inleg)zolen die zorgen voor heel veel soepelheid en voor extra draagcomfort op de bal van de voet.

  Een gestikte zoolrand maakt de kinderschoenen minder kwetsbaar en er wordt bij Bana schoenen alleen gebruik gemaakt van kwaliteitsleer dat stevig en duurzaam is maar zich wel gemakkelijk vormt. Ook voert dit goede leder vocht goed af zodat de kinderen niet snel last van zweetvoeten zullen hebben in deze kinderschoenen.

  Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle mooie Bana & Co schoenen voor jongens en meisjes tegen de laagste prijs.

  Zie ook: Meer beste kinderschoenen
  Foto’s: Bana & Co schoenen en laarzen


  Onderwerpen:
  Bana & Co schoenen, jongens, meisjes, Bana kinderschoenen.