Barts is een Nederlandse modemerk dat vooral bekend is om zijn wintersportaccessoires. Maar Barts maakt ook schoenen. Het gaat daarbij voornamelijk om snowboots voor kinderen, maar bijvoorbeeld ook om lekkere zachte en warme babyschoenen.

Deze Barts snowboots en Barts babyschoenen passen uitstekend in de lijn wintersportkleding voor kinderen. En de Barts schoenen zijn van goede kwaliteit.

Er zijn leuke Barts snowboots en schoenen voor zowel jongens als meisjes, en leuke Barts babyslofjes en babyschoentjes. Deze kun je voordelig aanschaffen bij onderstaande online winkels. Daar vind je ook de rest van de Barts collectie tegen lage prijzen:

Zie ook:

Informatie Barts schoenen

Hoewel we Barts nu vooral kennen om zijn wintersportaccessoires als mutsen, handschoenen en sjaals is het merk ooit in 1986 begonnen als producent van zwembroeken. Bart Koene trok toen naar Saint-Tropez om daar zijn zelfgemaakte beach shorts te verkopen. Zijn verdiende geld investeerde hij weer door daarmee reizen naar Bali te bekostigen waar hij prachtige stoffen kocht om weer nieuwe broeken te maken.

De verkoop van zwembroeken was zeer succesvol en Bart Koene breidde zijn collectie steeds verder uit met modeaccessoires. De naam Barts werd in 1992 voor het eerst gebruikt toen Koene vrolijk gekleurde bandana’s ging maken. Deze merknaam werd ook gebruikt voor mutsen gemaakt door Barts vrouw Kelly. Deze mutsen waren de grote doorbraak van Bart Koene en zijn merk Barts.

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf groeide snel en werd steeds beroemder. Ook in het buitenland. Momenteel is Barts één van de belangrijkste fabrikanten van winterkledingaccessoires. Barts schoenen maken sinds kort ook deel uit van de collectie. Vooralsnog gaat dit om snowboots voor kinderen, maar Barts kennende zal het hier niet bij blijven.

Kijk voor al het moois dat Barts te bieden heeft bij de bovengenoemde aanbevolen winkels. Daar vind je de Bart mode, Barts schoenen en Barts accessoires tegen de laagste prijzen.

Onderwerpen
Barts mode, Barts schoenen, kinderen, Barts kindermode, Barts babyschoenen, Barts snowboots.