Beco Sport is een merk dat helemaal gespecialiseerd is in kleding en accessoires voor watersporten als zwemmen, snorkelen en aquafitness. Op het gebied van schoenen levert Beco een enorm assortiment aan waterschoenen voor volwassenen en kinderen. Hier kijken we naar deze Beco waterschoenen en zwemschoenen.

Het gaat daarbij om een enorme collectie waterschoenen en zwemschoenen. Hier vind je alle Beco schoenen en hun prijs. Het betreft de bekende plastic watersandalen (zeer populair op zwemles) maar ook zwemschoenen en surfschoenen van neopreen.

Hieronder kijken we naar enkele van deze Beco waterschoenen, surfschoenen en zwemschoenen.

Beco surfschoenen

Heel populair zijn de neopreen surfschoenen / waterschoenen van Beco. Deze zijn er voor kinderen en volwassenen. Vooral windsurfers gebruiken deze waterschoenen vaak. Het zijn voordelige maar goede waterschoenen die je voeten beschermen en beschikken over een goede anti-slip zool van rubber.

Doordat de zool aan de zijkanten iets omhog loopt bieden ze ook de nodige stevigheid. Ze worden afgesloten met een trekkoortje. Deze waterschoenen zijn verkrijgbaar in diverse designs en diverse maten, voor dames, heren, meisjes en jongens.

Beco plastic watersandalen

We noemde ze al eerder. Deze plastic watersandalen zijn een hit op zwemles. Ze zijn licht en sluiten goed om de voet zodat je niet bang hoeft te zijn ze te verliezen bij het zwemmen.

Maar deze plastic watersandalen zijn ook ideaal voor kinderen op het strand en in zee, meertjes en beekjes, ook als er kiezels en ander scherps op de grond ligt. Ze beschikken over een goede harde zool. Bovendien zijn deze plastic waterschoenen doormiddel van een riempje en steekgespje goed op maat te stellen.

Beco zwemschoenen

Deze Beco waterschoen heeft een dunnere zool wat hem tot een goede zwemschoen maakt. Deze zool biedt desondanks een goede bescherming tegen scherpe steentjes en schelpjes. De TPR-rubberen inserts in de zool maken de rubberen zool wat stroever maken zodat je goede grip hebt op een natte ondergrond.

Beco plastic zwemschoenen

Een eenvoudige plastic zwemschoen die gebruikt kan worden voor zwemles en op het strand. Geen sandaal maar een instapper. Deze waterschoen is voorzien van een sterke anti-slip zool. Hij is beschikbaar voor kinderen en volwassenen.

Beco Trainer

De Beco trainer (verkrijgbaar in diverse kleuren voor dames en heren) is een comfortabele waterschoen met een zool van EVA en TPR en een schokabsorberende tussenzool en een zachte mesh binnenzool. Dit is de topper onder de waterschoenen.

Ook bij deze waterschoen lopen de zolen aan de zijkant iets omhoog voor meer stevigheid. Deze Beco schoenen zijn zeer geschikt voor vele watersporten, aquajogging en aquafitness.

Beco badslippers

Weer een heel ander soort waterschoenen zijn de plastic badslippers van Beco Sport.

Deze lichte waterproof badslippers zijn gemaakt vam licht EVA-schuim. Het zijn comfortabele slippers met een fijne pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in een hele reeks kleuren.

Dit is nog maar een deel van het aanbod aan Beco waterschoenen. Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met alle Beco schoenen voor alle waterschoenen van dit merk en hun prijs.

Zie ook: Meer goede waterschoenen


Onderwerpen:
Beco waterschoenen, Beco zwemschoenen, Beco surfschoenen, badslippers, watersandalen.


Productselectie: Bol.com