Bedroom Athletics, de naam klinkt wat dubbelzinnig, maar dit merk maakt heel leuke pantoffels. Bedroom Athletics pantoffels zijn anders dan andere pantoffels. Bedroom Athletics maakt de pantoffel hip.

Aanbiedingen Bedroom Athletics pantoffels

Deze hippe pantoffels zijn er voor zowel mannen als vrouwen in vele soms heel verschillende modellen. Kijk bij de aanbiedingen van Bedroom Athletics pantoffels wat er allemaal bij de belangrijkste schoenenwinkels aan Bedroom Athletics pantoffels te koop is.

Zie ook: Pantoffel tips, met de beste pantoffel merken en aanbiedingen van de beste pantoffels bij de goedkoopste aanbieders online.

Informatie Bedroom Athletics pantoffels

In 2007 werd Bedroom Athletics in Newport (Wales) opgericht. De eigenaren vonden de pantoffels zoals die op dat moment te koop waren maar saai en ouderwets, en ze besloten hippe pantoffels op de markt te brengen. Sloffen in unieke vormen en voorzien van vrolijke kleuren.

Ze braken door met de Bedroom Athletics Marilyn pantoffels. Dit is een hoge pantoffel gemaakt van zacht materiaal van hoge kwaliteit. Een pantoffel ook met een mooi design en een hoogwaardige afwerking. De Marilyn pantoffels worden nog steeds in diverse varianten uitgebracht. Maar er zijn nog veel meer modellen Bedroom Athletics pantoffels.

Er zijn Bedroom Athletics pantoffels voor vrouwen en mannen. Dat kunnen hoge pantoffels of lage pantoffels zijn. Er zijn lage sloffen met een open achterkant, maar ook bootie-modellen, er zijn thermo-pantoffels, moccasins, klassieke pantoffels met een hip design en warme sloffen die nog het meest aan moonboots doen denken. Kortom, als je een paar unieke pantoffels zoekt heb je bij Bedroom Athletics veel keuze.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen om te zien wat er in Nederland allemaal aan Bedroom Athletics pantoffels te koop is.