Bejj schoenen zijn heel nette handgemaakte schoenen. Ondanks de ambachtelijke productie en de hoge kwaliteit van Bejj schoenen zijn deze herenschoenen heel betaalbaar.

Het design van Bejj schoenen is Italiaans te noemen. Het zijn nette maar moderne schoenen die prachtig staan onder een pak, kostuum of andere verzorgde kleding.

Opgepast: We hebben geen aanbieders van Bejj schoenen in Nederland. Kijk hier voor alternatieven.

Bejj staat voor heer. Bejj is dan ook een echte specialist in nette herenschoenen. Het zijn herenschoenen die met de hand gemaakt zijn van leersoorten van hoge kwaliteit. Er wordt vooral gebruik gemaakt van soepel kalfsleer. Bij ieder paar schoenen maakt Bejj ook bijpassende riemen. Deze riemen kunnen vaak met hoge korting samen met een paar schoenen worden aangeschaft.

De prijzen van een paar Bejj schoenen varieert van 149,95 tot 209,95 euro. Dat zijn heel lage prijzen voor handgemaakte nette herenschoenen van deze kwaliteit. De collectie wordt iedere maand met nieuwe modellen uitgebreid.

Als je op zoek bent naar een paar nette herenschoenen van hoge kwaliteit maar tegen een betaalbare prijs, bijvoorbeeld voor een feest, trouwdag of voor zakelijk gebruik, kijk dan vooral eens bij de hierboven genoemde aanbiedingen van Bejj schoenen. Mooie nette handgemaakte schoenen hoeven niet duur te zijn.