Belizia is een Belgische schoenenmerk dat in Nederland vrijwel uitsluitend bekend is om hun pantoffels voor dames, heren, meisjes en jongens.

Belizia pantoffels zijn sloffen, muilen en huisschoenen van goede kwaliteit, maar ze worden ook heel voordelig aangeboden. Een echte aanrader dus als je pantoffels zoekt.

Bij Belizia pantoffels vind je echter geen luxe als schapenvacht en andere dure materialen. De sloffen zijn gemaakt van textiel met een kunststof zool en ook eventuele vacht is van kunststof. De onderstaande Beliza muilen bestaan wel voor een groot deel uit echt leer.

Waar koop je goedkoop Belizia schoenen?

De pantoffels, sloffen en muilen van dit Belgische schoenenmerk zijn ook in Nederland bij diverse grote winkels te koop. Kijk hieronder voor hun aanbiedingen.

Informatie Belizia pantoffels

Belizia pantoffels is een merk van Belizia Shoe uit Bilzen in Belgisch Limburg. Belizia Shoe is een groothandel,  importeur en exporteur van schoenen maar onder hun eigen naam verkopen ze ook via de detailhandel schoenen en pantoffels.

Hoewel Belizia in Belgiƫ ook onder die naam sneakers, veterschoenen en andere straatschoenen verkoopt zijn in Nederland vrijwel alleen hun pantoffels, sloffen, muilen en andere huisschoenen te koop.
Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Belizia schoenen voor het aanbod van dit merk in Nederland tegen een lage prijs.
Zie ook: Meer pantoffels