Belmondo schoenen zijn schoenen met een Italiaanse uitstraling. Toch komen Belmondo schoenen niet uit Italië maar uit Duitsland.

Belmondo maakt zowel herenschoenen als damesschoenen. Maar de damesschoenen zijn duidelijk in de meerderheid. Dit zijn echt vrouwelijke schoenen die, zoals alle Belmondo schoenen, van hoge kwaliteit zijn.

De stijl van Belmondo schoenen is chique en elegant. Het is een duidelijk Italiaanse stijl. Veel modellen zijn klassiek te noemen, maar dan wel met een modern tintje. Dit maakt Belmondo schoenen tot tijdloze schoenen. Daarnaast maakt Belmondo ook meer vooruitstrevende damesschoenen. Dit zijn originele schoenen die fashionista’s zeker zullen aanspreken. De Belmondo herenschoenen zijn vaak stoer om te zien.

Een label van Görtz schoenen

Het bedrijf Belmondo is een onderdeel van het grote Duitse schoenenconcern Görtz. Dit bedrijf werd al in 1875 in Hamburg door Johann Ludwig Görtz opgericht. Het schoenenlabel Belmondo zag in 1980 het licht. Naast schoenen worden er onder het label Belmondo tassen, riemen, zonnebrillen en andere accessoires verkocht.

Duitse schoenen in Italiaanse stijl

Schoenen zijn echter het meest belangrijke product van dit Duitse merk met een Italiaanse stijl. Er zijn Belmondo schoenen vooir dames en heren in vele modellen en stijlen. Van pumps, sandalen, sleehakschoenen en ballerina’s tot sneakers, booties en veterschoenen. Ook zijn er vele Melmondo laarzen voor mannen en vrouwen. Cowboylaarzen, hoge laarzen en vele andere modellen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle Belmondo schoenen en Belmondo laarzen online.

Productselectie: Sarenza