Bend-it is een klein maar veelbelovend nieuw Nederlands schoenmerk. Bend-it is door een internationale jury van bekende schoenontwerpers en andere professionals uit de schoenwereld uitgeroepen als één van de twintig meest innovatieve nieuwkomers op schoenengebied.

Het innovatieve van Bend-it schoenen zit hem in het unieke ontwerp waarbij het mogelijk is de schoen als het ware te openen. Zo kun je heel makkelijk in een schoen stappen. Een handig systeem dat een schoenlepel en platgetrapte hielen uitspaart, gekoppeld aan een mooie en modern uiterlijk.

De Bend-it schoenen zijn bij een beperkt aantal schoenenwinkels te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Bend-it schoenen waar je deze handige, maar ook mooie, schoenen online kunt kopen.

Bend-It schoenen zijn helaas niet meer te koop. Kijk bij de beste schoenenmerken voor alternatieven.

De Bend-it schoenen zijn bedacht en ontworpen door twee zussen, Anke Kuipers en Inge Kuipers. Ze bedachten het innovatieve systeem en koppelde dit aan een mooi en eigentijds design. Daarbij worden de Bend-it schoenen met veel zorg en aandacht gemaakt van uitstekende materialen. De schoenen worden met de hand in Portugal gemaakt.

Bend-it schoenen mogen dan niet goedkoop zijn, het zijn wel unieke schoenen van een hoge kwaliteit met veel draagcomfort die eenvoudig zijn aan en uit te trekken zonder dat ze er uitzien als instappers.

Een andere unieke eigenschap van Bend-it schoenen is dat deze originele schoenen op twee geheel verschillende manieren geveterd kunnen worden.