Ben je op zoek naar bergschoenen voor het echt zware werk. Bijvoorbeeld voor een serieuze trektocht door de Alpen of zelfs naar klimschoenen? Kijk dan eens op de website van BergFreunde.

Deze (Nederlandstalige) webshop levert alles om te wandelen en te klimmen in de bergen. Schoenen en kleding, maar ook tenten, klimuitrustingen en slaapzakken. Ideaal als je een trektocht door de bergen gaat maken.

Zelfs voor het echte alpinisten-werk, voor ijsklimmen en boulderen (bergbeklimmen zonder touw) levert BergFreunde alles dat je nodig hebt of nodig kan hebben.

Alle outdoor schoenen

Op het gebied van bergschoenen, outdoorschoenen, wandelschoenen en klimschoenen levert BergFreunde alleen het beste van het beste. Bekende merken als Hanwag, Lowa, Dachstein, en The North Face, maar ook in Nederland veel minder bekende outdoor-schoenmerken als Scarpa, Salewa, La Sportiva, Boreal, Garmont en AKU.

Ga je op bergvakantie? Dan is het aan re raden om eens een kijkje te nemen in de webshop van BergFreunde of bij de andere aanbevolen outdoor winkels. Al was het alleen maar om eens te zien wat er op het gebied van outdooractiviteiten in de bergen allemaal te koop is.

Onderwerpen:
Bergfreunde, bergschoenen, wandelschoenen, outdoor schoenen, online winkel.