Berkelmans is een oud Nederlands merk schoenen. Het merk is opgericht in 1867 en nog steeds worden er Berkelmans schoenen gemaakt.

Berkelmans schoenen zijn heel verzorgde herenschoenen van hoge kwaliteit. Berkelmans schoenen zijn heel geschikt voor zakelijk gebruik, maar de stijlvolle herensneakers van dit merk kun je bijna altijd en overal dragen

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Berkelmans schoenen waar je deze herenschoenen goedkoop online kunt kopen.

Deze online schoenenwinkels bieden het beste en mooiste assortiment aan Berkelmans schoenen en bieden deze prachtige herenschoenen van hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen aan.

Informatie Berkelmans schoenen

De geschiedenis van Berkelmans schoenen gaat terug tot oktober 1867. Gerardus Johannes Berkelmans, zoon van een leerlooier, begon toen schoenen te maken van het leer dat zijn vader looide. Dat deed hij in Oisterwijk, het Brabantse dorp waar het bedrijf zo’n 150 jaar later nog steeds gevestigd is.

Zijn bloeiperiode maakte Berkelmans in de jaren zestig door. Met meer dan 300 personeelsleden maakten ze toen ruim 12.000 Berkelmans schoenen per week. Vooral de Berkelmans jongensschoen waren populair, 40% van de productie bestond uit jongensschoenen. Ook de Cosy en California pantoffels van het merk vonden gretig aftrek.

Zoals bijna alle Nederlandse schoenfabrikanten (en dat waren er vroeger heel wat) ging Berkelmans in de jaren 70 kopje onder. Gelukkig kon men na een paar maanden al weer een herstart maken. De productie van een deel van de schoenen werd toen wel naar Polen verplaatst.

Vandaag de dag is Berkelmans gespecialiseerd in herenschoenen. Ze maken veterschoenen, sneakers en instappers voor heren. De stijl van deze Berkelmans schoenen is heel verzorgd en netjes. Klassiek met een modern tintje. Neem bijvoorbeeld de stijlvolle Berkelmans sneakers voor heren. Heel nette en elegante schoenen, maar met een sportieve uitstraling en een hoog draagcomfort.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor alle mooie Berkelmans schoenen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Beste nette herenschoenen

Onderwerpen:
Berkelmans schoenen, heren, nette herenschoenen, nette schoenen heren.