Bernardo M schoenen zijn luxe herenschoenen van de Portugese schoenfabrikant Bernardo M42. Bernardo M schoenen worden met de hand gemaakt.

Schoenen van hoge kwaliteit

De handmatige productie met natuurlijk leer heeft tot gevolg dat geen Bernardo M schoen hetzelfde is. Dit is dus geen minpunt van dit merk schoen, maar juist een teken van kwaliteit. Bernardo M schoenen zijn authentiek en gemaakt van eerlijke materialen. De schoenmakers van Bernardo M42 zijn hooggeschoolde vakmensen, iedere schoen van dit label is van hoge kwaliteit.

Hier kun je Bernardo M schoenen

Diverse grote Nederlandse schoenwinkels verkopen Bernardo M schoenen. Kijk bij de aanbiedingen van Bernardo M schoenen voor hun aanbod tegen aantrekkelijke prijzen.

Momenteel zijn er geen aanbevolen winkels die Bernardo M schoenen in Nederland verkopen. Kijk bij de nette schoenen heren voor andere mooie en nette herenschoenen van hoge kwaliteit.

Informatie Bernardo M42 schoenen

De oorsprong van deze schoenen is duidelijk, want in het logo staat de (uitgebreide) tekst ā€˜Shoes made in the region of Oporto ā€“ Portugalā€™. Daar wordt onder het label Bernardo M een breed scala aan herenschoenen gemaakt.  Diverse modellen zoals herenlaarsjes, veterschoenen, hoge  herenlaarzen en sneakers.

Al deze Bernardo M schoenen zijn stoer en stijlvol tegelijk. Ze zijn te combineren met zowel casual als zakelijke kleding. Zelfs Bernardo M sneakers kun je gerust onder een pak dragen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Bernardo M schoenen voor deze stijlvolle herenschoenen tegen een aantrekkelijke prijs.

Onderwerpen:
Bernardo M schoenen, Bernardo M42 schoenen.