Bernie Mev schoenen zijn heel bijzondere en comfortabele schoenen. Het materiaal, de vorm en het productieproces van de comfortschoenen van dit Amerikaanse merk zijn allemaal uniek.

Gevlochten schoenen

Het bovenwerk van Bernie Mev schoenen wordt met de hand gevlochten van een soepel elastisch materiaal. Dit vlechtwerk bestaat uit één stuk zodat er geen naden ontstaan. Dit gevlochten elastiek ademt zeer goed en droogt zeer snel. Het voetbad van Bernie Mev schoenen is gemaakt van memory. Het voetbed is resident tegen geuren en anti-bacterieel. De zolen tenslotte zijn heel licht en heel flexibel.

Ideaal voor mensen met voetproblemen

Bernie Mev schoenen nemen de vorm van je voet aan, en houden deze vorm ook vast. Het duurzame materiaal rekt alleen horizontaal uit, en niet verticaal. Al deze eigenschappen zorgen er voor dat mensen met voetproblemen (of deze nu groot of klein zijn) heel comfortabel om Bernie Mev schoenen kunnen lopen. Er zijn Bernie Mev schoenen voor dames en heren.

Hier koop je goedkoop Bernie Mev schoenen

Bernie Mev schoenen worden door een beperkt aantal schoenenwinkels in Nederland geleverd. Maar gelukkig is er online een groot deel van hun assortiment te koop.

Kijk hier voor aanbiedingen van Bernie Mev schoenen.

Informatie Bernie Mev. schoenen

Het schoenmerk Bernie Mev. (je schrijft het officieel met een punt er achter) begon in de jaren 60 in de New Yorkse Bronx met het maken van geweven schoenen voor vele grote warenhuizen en schoenhandelaren. Pas in 2000 begon Barnie Mev samen met Itamar Karmi (een eigenaar van vijf schoenwinkels in New York) onder zijn eigen naam. Ze gingen heel bijzondere schoenen maken. Geweven en met een memory foam voetbed. Het schoenmerk Bernie Mev bracht deze schoenen in vele verschillende modellen uit. Van hoge wedges tot ballerina’s.

In Amerika is Bernie Mev inmiddels een groot en heel bekend schoenmerk. In Nederland en België zijn deze bijzonder comfortabele schoenen nu ook te koop, en ook hier gaan ze ongetwijfeld een grote toekomst tegemoet.

Kijk voor de aanbiedingen van Bernie Mev schoenen in Nederland bij de bovenaan genoemde aanbevolen online schoenenwinkels.

Zie ook:

Onderwerpen:
Bernie Mev schoenen, comfortschoenen, schoenen van geweven kunststof, geweven schoenen, gevlochten schoenen, comfortabele geweven schoenen.