Baal je er van dat je mooie nieuwe leren schoenen of laarzen iedere keer na verloop van tijd lelijk worden? Wij hebben hier een goede oplossing voor je. De beschermende waterafstotende crème van Famaco voorkomt verkleuring en lelijke vlekken door vocht en vuil.

Famaco Sil’Best is een vette crème die je leren schoenen en leren laarzen niet alleen waterdicht maakt ook maar ook diep in het leer doordringt om deze te te voeden. Door deze voeding behoudt het leer als je het regelmatig insmeert zijn originele kleuren. Schoenen en laarzen die er als nieuw uit blijven zien, wie wil dat nou niet!

Het bewerken van je leren laarzen en schoenen gaat heel makkelijk. Het is alleen een kwestie van je schoenen schoon borstelen, insmeren en laten drogen (niet bij de verwarming!). Tot slot poets je de schoenen nog even op met een zachte doek. Ze kunnen er dan lange tijd tegenaan.

Famaco Sil’Best is hier goedkoop te koop

Over Famaco

Famaco is een Franse specialist in producten om leer te verzorgen. Het bedrijf is in 1932 door  Frédéric Pfirter opgericht.

Ze maken in hun fabriek in Parijs schoenpoets en andere middelen voor leerverzorging van zeer hoge kwaliteit. Zo hebben ze schoencrèmes in meer dan 100 kleuren. Door traditionele wassoorten zoals bijenwas en carnaubawas te combineren met synthetische grondstoffen maken ze leerverzorgingsproducten die een unieke bescherming bieden.

Zie ook: Overzicht met alle tips onderhoud en schoonmaken schoenen.


Onderwerpen:
Leren schoenen beschermen tegen vocht, regen, schimmel, sneeuw, lederen schoenen beschermen.