Biker boots (of in beter Nederlands motorlaarsjes) zijn vooral in najaar en winter DE laarsjes voors stoere vrouwen. Ook dit seizoen zien we weer veel donkere leren biker boots met studs, gespen en ritsen.

Hier kijken we naar de beste biker boots van de beste merken.

Biker boots zijn, mits goed gecombineerd, een geweldige combi van stoer en vrouwelijk. Combineer deze laarsjes meteen stoere jeand, een zwarte skinny of  een leren motorjasje. Maar ook bij een midirok of oversized trui staan ze prachtig.

Mjus biker boots

Een topper op het gebied voor biker boots voor dames is het Italiaanse schoenenmerk Mjus. Op het gebied van korte laarsjes met een stoere uitstraling heeft Mjus een geweldige reputatie, en natuurlijk vallen hun motorlaarsjes ook in die categorie.

Opmerkelijk: Mjus heeft inmiddels zo’n grote reputatie opgebouwd, en is vandaag de dag zo’n grote naam dat het bijna niet voor te stellen is dat dit schoenmerk pas een jaar of tien bestaat. Kijk bij Mjus voor meer informatie en al hun leuke laarsjes en schoenen bij de Nederlandse schoenenwinkels.

Sendra biker boots

Nog zo’n grote naam op het gebied van dameslaarsjes. Sendra staat vooral bekend om zijn laarsjes in western stijl, maar de grens tussen cowboylaarsjes en motorlaarjes is flinterdun. Sendra heeft dan ook een schitterende collectie biker boots. Leuke booties met inderdaad vaak een western tintje.

Opmerkelijk: Sendra laarsjes doen heel Amerikaans aan, maar Sendra is een oud Spaans schoenmerk. In 1913 ging een zoon van een Spaanse leerlooier op vakantie naar Amerika en werd daar helemaal enthousiast van de (in Europa nog onbekende) cowboylaarzen. Terug is Spanje richtte hij een fabriek in cowboylaarsjes op die vandaag de dag toongevend is in de wereld.

Sacha biker boots

Zoek je leuke biker boots? Kijk dan ook eens bij de enkellaarsjes van Sacha. Het schoenmerk Sacha heeft veel dameslaarsjes in de collectie, waaronder ook veel enkellaarsjes in western stijl en motorlaarsjes. Deze Sacha laarsjes zijn over het algemeen heel modieus en origineel van design

Opmerkelijk: Bij de naam Sacha verwachten de meeste mensen een Duitse schoenfabrikant. Maar Sacha is circa 100 jaar geleden in Tilburg opgericht. Ook de mooie laarsjes van Bronx en Yellow Cab zijn van Sacha. In de lop der tijd is Sacha uitgegroeid tot een groot internationaal merk schoenen.

Nog meer goede biker boots

Dit zijn maar drie van de vele merken die goede biker boots maken. Wil je weten wat er allemaal aan mooie motorlaarsjes te koop is? Kijk dan bij de aanbiedingen van enkellaarsjes van de bekende schoenenwinkel voor honderden van deze mooie laarsjes van o.a. Via Vai, Kentucky’s Western, Unisa, Toral, Gabor en vele andere merken!

Onderwerpen
Biker boots dames, motorlaarsjes.