Mooie en goede enkellaarsjes kun je het hele jaar door dragen. Hier kijken we naar drie topmerken voor enkellaarsjes voor dames.

Toral enkellaarsjes

Hou je van studs, gespen en andere metalen versieringen op je enkellaarsjes? Kijk dan eens naar de Toral laarsjes. Het Spaanse Toral maakt bijzonder mooie enkellaarsjes met stoere metalen kenmerken.

Toral is geen merk dat standaard laarsjes maakt, integendeel, dit schoenmerk wijkt af van gebaande paden en komt met unieke schoenen en laarzen, nieuwe invalshoeken en verrassende designs. Bovendien zijn Toral enkellaarsjes (evenals de andere Toral schoenen) aangenaam om te dragen. Toral maakt gebruik van materialen van hoge kwaliteit en besteedt niet alleen heel veel aandacht aan het design van haar schoenen en laarsjes, maar ook aan het draagcomfort.

Shabbies enkellaarsjes

Shabbies Amsterdam (een label van de Nederlandse schoenfabrikant Fred de la Bretoniere) staat bekend om zijn ruime collectie leren enkellaarsjes voor dames met een moderne stoere uitstraling. Niet voor niets wordt Shabbies Amsterdam ook wel de ultimate boot brand.

Onder het label Shabbies werden aanvankelijk alleen dameslaarzen en enkellaarzen verkocht maar tegenwoordig wordt de naam ook gebruikt voor sandalen, instappers, veterschoenen en andere damesschoenen, evenals tassen, maar de nadruk bij Shabbies Amsterdam blijft toch liggen op de internationaal geroemde enkellaarsjes. Deze halfhoge laarsjes zijn er met en zonder hak in alle soorten en maten.

Gabor enkellaarsjes

Zeg Gabor, en je zegt draagcomfort. Gabor is een Duits merk schoenen dat damesschoenen en dameslaarzen maakt die bijzonder aangenaam zijn om te dragen. Maar dat niet alleen Gabor laarzen en schoenen zien er ook prachtig uit en zijn van hoge kwaliteit. Toch zijn de enkellaarsjes en andere schoenen en laarzen van dit Duitse kwaliteitsmerk heel betaalbaar. Niet voor niets is Gabor één van de grootste merken in damesschoenen ter wereld.

In enkellaarsjes heeft Gabor een heel ruime keuze. Stel je veel prijs op een hoog draagcomfort? Kijk dan vooral eens naar Gabor enkellaarsjes.

Meer mooie enkellaarsjes

Kijk bij het overzicht enkellaarsjes bij de beste winkels voor alle leuke enkellaarsjes van alle goede merken.

Foto bovenaan: Toral enkellaarsjes

Onderwerpen:
Beste enkellaarsjes, beste laarsjes dames, Toral, Gabor, beste dameslaarsjes, Shabbies, beste enkellaarzen dames.