Het lopen op schoenen is slechter voor je lichaam dan je in eerste instantie zal denken. Maar lopen op schoenen is onnatuurlijk, lopen op blote voeten is veel gezonder voor je lichaam. Helaas is dat niet aan te raden op straat. Gelukkig zijn er merken die daar veel rekening mee houden. Ze maken schoenen die het natuurlijke lopen sterk benaderen en die niet knellen en irriteren. Hier kijken we naar de beste van deze comfortschoenen / gezondheidsschoenen voor dames.

Gezondheidsschoenen voorkomen lichamelijk klachten (aan voeten, maar ook aan rug, knieen en gewichten) en verminderen deze als ze al aanwezig zijn. Ze zijn heel comfortabel en aangenaam om te dragen. Ze knellen niet, ze zijn heel licht, kortom je voelt ze niet of nauwelijks. Daarom zijn gezondheidsschoenen erg populair bij mensen met voetpijn en andere lichamelijke klachten, maar ook bij vrouwen en mannen die een hoog draagcomfort op prijs stellen.

Goede gezondheidsschoenen worden gemaakt door topmerken en zien er tegenwoordig meestal heel mooi en modern uit. Hieronder kijken we naar de beste merken gezondheidsschoenen / comfortschoenen.

>>> TIP: Bij de aanbiedingen comfortschoenen vind de beste winkels om gezondheidsschoenen te kopen. Vooral online schoenenwinkel Vamos verkoopt heel veel goede gezondheidsschoenen. Neem vooral daar eens een kijkje als je dit soort gezonde schoenen zoekt. 

Josef Seibel

Zoek je mooie ballerina’s, slippers, laarzen of clogs? Of misschien wel een ander soort damesschoen? Josef Seibel maakt comfortschoenen in alle modellen. Ook als je gezondheidsschoenen draagt kun je er heel mooi en modieus bijlopen. Josef Seibel zorgt voor de juiste schoenen. Mooi, modern, maar ook heel verantwoord en gezond.

Xsensible

De Xsensible Stresswalker is een klassieker onder de gezondheidsschoenen. Deze in Nederland ontworpen gezondheidsschoen zorgt voor een natuurlijke houding waarbij de gewrichten minder belast worden. De door Xsensible ontwikkelde techniek is zo goed dat veel andere merken de schoenfabrikant uit Nijmegen betalen om de Xsensible techniek bij hun eigen comfortschoenen te mogen gebruiken.

Xsensible maakt veel verschillende modellen gezondheidsschoenen voor dames en heren.

Christian Dietz

Veel goede gezondheidsschoenen komen uit Duitsland. In dat land wordt heel veel prijs gesteld op een hoog draagcomfort. Christian Dietz is een merk dat heel veel comfortschoenen voor dames maakt. Christian Dietz maakt alle soorten schoenen voor vrouwen, maar dan in een ultra-comfortabele en heel gezonde versie. Op alle punten biedt Christian Dietz veel kwaliteit. Kijk vooral eens bij de Christian Dietz schoenen voor gezonde en comfortabele damesschoenen.

Aco

Aco Shoes is een Portugese schoenfabrikant die helemaal is gespecialiseerd in gezondheidsschoenen voor dames. Het zijn zeer zachte en elastische damesschoenen die een optimaal draagcomfort geven. Het aanbod aan comfortabele damesschoenen is bij Aco heel divers.

Meer van de beste gezondheidsschoenen

En zo zijn er nog meer goede gezondheidsschoenen voor vrouwen. Lees verder bij de beste comfortschoenen voor nog meer goede merken gezondheidsschoenen voor dames en aanbiedingen van deze comfortabele damesschoenen.

Onderwerpen:
Comforschoenen dames, comfortabele schoenen voor dames, comfort schoenen vrouwen, gezondheidsschoenen dames.