Gezondheidsschoenen (ook wel comfortschoenen genoemd) zijn schoenen die extra comfortabele zitten en die lichamelijke klachten kunnen voorkomen en soms zelfs kunnen wegnemen. Gezondheidsschoenen worden vaak gedragen door mensen met voetpijn of lichamelijke klachten aan benen, rug, gewrichten of andere lichaamsdelen. Maar ook mensen die gewoon zeer comfortabele schoenen wensen kunnen voor gezondheidsschoenen kiezen. Hier kijken we naar de beste gezondheidsschoenen voor heren.

Dat doen we door een overzicht te geven van de beste fabrikanten van gezondheidsschoenen voor heren (en in de meeste gevallen ook voor dames). Als online winkel voor het kopen van gezondheidsschoenen adviseren we Vamos. Dit is een specialist in schoenen in wijdtematen en in comfortschoenen.

Josef Seibel gezondheidsschoenen

Veel goede merken gezondheidsschoenen komen uit Duitsland. Josef Seibel is zo’n schoenmerk. Alles bij Josef Seibel draait om kwaliteit, gezondheid en comfort. Josef Seibel schoenen zijn gemaakt van soepel zacht leer, ook het voetbed van deze comfortschoenen is zacht en buigzaam. De schokdemping is bijzonder goed en een uniek ventilatiesysteem zorgt er voor dat het altijd fris blijft in de schoen.

Voor heren maakt Josef Seibel gezondheidsschoenen in alle modellen. Van teenslippers en sandalen tot laarzen, nette veterschoenen en sneakers. Al deze comfortabele schoenen worden met de hand gemaakt.

Xsensible gezondheidsschoenen

Nederlandse schoenfabrikant. Een specialist in gezondheidsschoenen.  Xsensible is vooral bekend om hun succesvolle Xsensible Stretchwalker, een schoen die gebaseerd op balans. De Stretchwalker schoenen dwingen je een natuurlijke positie aan te nemen waardoor minder druk uitgeoefend wordt op de gewrichten. De Xsensible Stretchwalker wordt ook veel door wandelaars gebruikt.

Waldlaufer gezondheidsschoenen

Ook de Waldlaufer schoenen worden vaak door wandelaars gebruikt. De merknaam zegt het al, ooit (in 1960) is dit Duitse schoenmerk begonnen met wandelschoenen. Maar tegenwoordig maken ze alle soorten gezonde schoenen voor heren en dames. Deze zijn er in vele breedtematen, en Waldlaufer schoenen hebben altijd uitneembare zolen.

Scholl gezondheidsschoenen

Scholl wordt gezien als de nummer één in gezondheidsschoenen. Deze fabrikant heeft al meer dan een eeuw ervaring in het maken van gezonde schoenen. Scholl schoenen zijn zo ontworpen dat ze het lopen op blote voeten heel dicht benaderen. En het lopen op blote voeten is nog altijd het beste voor je lichaam. Scholl schoenen zijn helaas moeilijk te krijgen in Nederland.

Meer goede merken gezondheidsschoenen

En zo zijn er nog veel meer goede merken die gezondheidsschoenen van de beste kwaliteit maken. Kijk bij alle merken voor de beste comfortschoenen voor nog veel meer goede gezondheidsschoenen voor heren.

Zie ook: Gezondheidsschoenen tips

Foto: Xsensible Stretchwalker schoenen


Onderwerpen:
Comfortschoenen heren, gezondheidsschoenen mannen, comfortabele schoenen heren, gezondheidsschoenen heren.