Als je nieuwe schoenen koopt wil je natuurlijk de beste kwaliteit voor je geld. Je nieuwe herenschoenen moeten er niet alleen mooi uitzien, maar ook heerlijk zitten en lang meegaan. Daarom kijken we hier naar de beste herenschoenen per soort schoen.

Want er zijn natuurlijk heel veel verschillende schoenen. Een paar leren boots zijn heel andere schoenen dan een paar teenslippers, en aan een paar goede sneakers worden weer heel andere eisen gesteld dan aan pantoffels. Daarom hier per soort herenschoen de beste merken van deze schoenen.

TIP >>> Liever een overzicht van alle herenschoenen die er te koop zijn? Gebruik dan de Schoenmaatvinder. Kies eerste je schoenmaat, dan herenschoenen, en je krijgt een overzicht van de herenschoenen in die maat bij de beste schoenenwinkels van Nederland.

De beste sneakers voor heren

Bij mannen wordt draagcomfort zeer op prijs gesteld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat sneakers de meest populaire herenschoenen zijn. Sneakers zitten heerlijk comfortabel en zien er bovendien heel sportief uit. En er zijn heel mooie sneakers te koop.

Kies je voor de sportsneakers van één van de grote sportmerken? Of ga je voor een nette modieuze sneaker van een erkend modemerk. Hieronder vind je ze allemaal.
De beste merken sneakers voor heren

De beste nette herenschoenen

Nette schoenen, ook wel geklede schoenen genoemd, worden vooral zakelijk gedragen. Denk hierbij aan mooie leren of suède schoenen die stijlvol staan onder een mooi kostuum of andere nette zakelijke kleding.

Ook voor een feestje of bruiloft zijn deze nette herenschoenen zeer geschikt. Vaak betreft het veterschoenen, maar ook voor een paar mooie instappers of gespschoenen kun je bij de fabrikanten van beste herenschoenen terecht.
Kijk hier voor de beste nette herenschoenen

De beste booties heren

Booties, of met andere woorden laarsjes of enkellaarsjes voor heren, zijn schoenen die er bijzonder mooi en stoer uit kunnen zien. Onder booties worden zowel hoge leren sneakers als wat lagere herenlaarsjes verstaan. De meeste goede merken herenschoenen hebben booties in hun collectie, maar het aanbod van het ene merk is beter en mooier dan dat van de andere.

Een heel populair merk voor herenbooties is Timberland maar er zijn meer goede merken boots. Bijvoorbeeld Blackstone of diverse outdoor merken. Echte specialisten in goede en mooie laarsjes voor heren. Kijk hieronder voor deze beste herenschoenen.
De beste booties heren

De beste slippers heren

Op een warme zomerse dag wil je natuurlijk geen warme gesloten schoenen aan je voeten hebben. Sandalen of slippers zijn dan een veel aantrekkelijkere optie. Gelukkig zijn er ook voor mannen mooie slippers te koop die maar weinig geld hoeven te kosten. Ga je voor een paar lichte teenslippers of een paar mooie stijlvolle leren slippers?

Er is heel veel keuze uit goede slippers van goede merken. De meeste schoenmerken hebben herenslippers in hun collectie, maar er zijn ook een groot aantal merken die helemaal in slippers gespecialiseerd zijn. Hieronder vind je de merken die de beste slippers voor heren maken.
Kijk hier voor de beste slipper merken voor mannen

Beste goedkope schoenen heren

Soms ben je op zoek naar een paar schoenen voor “er bij”. Geen schoenen waar je de hele dag op loopt, maar een paar schoenen die je maar af en toe draagt. Bijvoorbeeld naar een feestje. Het is dan zonde om een paar dure schoenen te kopen.

Gelukkig zijn er veel herenschoenen die er mooi, netjes en verzorgd uitzien maar heel goedkoop worden aangeboden. Goedkope herenschoenen die er verre van goedkoop uitzien. Kijk hieronder voor de beste merken van mooie maar goedkope schoenen voor heren.
De mooiste en beste goedkope herenschoenen

Zie ook:

Onderwerpen:
Beste herenschoenen, beste schoenen heren, booties, boots, mannen, nette schoenen heren, goedkope herenschoenen, sneakers, slippers.