Als je kinderschoenen koopt wil je natuurlijk schoenen die er niet alleen goed uitzien, maar je wilt je kinderen ook schoenen laten dagen die gezond zijn voor de kindervoeten en hun lichaam. Kinderschoenen die tegen een stootje kunnen en die comfortabel zitten.

Daarom hebben wij hier een overzicht van de beste kinderschoenen. Het betreft een overzicht van de beste schoenmerken die goede kinderschoenen maken. Zowel schoenen voor jongens als schoenen voor meisjes.

Aanbiedingen goede kinderschoenen bij de beste winkels

Maar we kijken eerst naar de beste kinderschoen aanbiedingen bij de beste online schoenenwinkels, schoenenoutlets en modewinkels. Een overzicht van het beste aanbod aan kinderschoenen vind je bij de aanbiedingen van kinderschoenen. Kijk in dit overzicht om goede jongensschoenen en goede meisjesschoenen tegen een lage prijs te kopen.

Klik hieronder op een merk naam om meer informatie te lezen en het assortiment van dat merk te bekijken, aanbiedingen te zien van de kinderschoenen van dat merk bij de beste winkels.

De beste kinderschoenen merken

Hieronder vind je de beste kinderschoenen merken. Ooit begonnen als een top 10 van beste kinderschoenen, maar inmiddels uitgebreid met meer topmerken die de beste kinderschoenen maken.
Klik hieronder op een merknaam om informatie over de kinderschoenen te lezen en om te zien welke winkels de betreffende kinderschoenen goedkoop verkopen.

Je kunt ook een overzicht krijgen van de beste merken jongensschoenen of meisjesschoenen.

Dit zijn de beste kinderschoen merken:

Shoesme
Shoesme is een Nederlands merk kinderschoenen en babyschoenen. Shoesme schoenen behoren tot de beste kinderschoenen die je kunt kopen.

Shoesme combineert een mooi eigentijds design met de hoogste kwaliteit. Ze produceren veel mooie hippe kinderschoenen in alle soorten en maten.

Zoek je goede kinderschoenen, goed voor lijf en leden, en ook nog eens mooi en eigentijds? Kijk dan vooral eens bij Shoesme kinderschoenen.

Braqeez
Braqeez (Brakkies) maakt heel mooie kinderschoenen en kinderlaarzen van zeer hoge kwaliteit. Het zijn heel modieuze schoentjes en laarsjes.

Ook Braqeez is een Nederlands schoenmerk dat tot de top 10 beste kinderschoenen merken behoort.

Clic!
Clic! kinderschoenen zijn heel modieuze kinderschoenen en kinderlaarzen voor meisjes en jongens. Clic! volgt de laatste trends en ontwerpt de schoenen alsof ze voor volwassenen zijn.

Clic! schoenen zijn erg gewild bij kinderen en de kwaliteit is bijzonder hoog. Clic! schoenen worden dan ook tot de beste kinderschoenen gerekend.

Develab
Develab schoenen zijn eigenzinnige kinderschoenen. Modieus, origineel, hip, soms vintage of ruig, meestal stoer. Develab schoenen zijn zeer geschikt voor kinderen die er zelf graag hip en trendy willen bijlopen.

Ook Develab is een merk kinderschoenen uit Nederland en Develab jongensschoenen en meisjesschoenen behoren tot de beste kinderschoenen die er in ons land te koop zijn.

Superfit
Het Oostenrijkse Superfit is één van de grootste merken kinderschoenen van Europa, maar in Nederland is Superfit wat minder bekend. Waarschijnlijk omdat Nederland zelf zoveel goede merken kindershoenen heeft.

Superfit maakt modieuze en zeer gezonde schoenen voor kinderen. Deze schoenen worden voor kinderen aanbevolen door heel veel orthopeden en kinderartsen. Dit bewijst wel dat Superfit schoenen tot de beste kinderschoenen ter wereld behoren.

Het schoenmerk Superfit heeft een vaste plaats in de top 10 beste kinderschoenen.

Richter
Ook Richter schoenen zijn heel verantwoorden goede kinderschoenen uit Oostenrijk.

Dit zijn echte comfortschoenen voor kinderen. Heel geschikt voor meisjes en jongens met voetproblemen.

Bergstein
Bergstein is de marktleider op het gebied van rubberen kinderlaarzen. Bergstein maakt laarsjes voor meisjes en jongens, maar ook heel mooie en goede snowboots.

Het Bergstein aanbod is dus veel minder uitgebreid en veel minder divers dan bij de bovenstaande beste merken, maar als je de beste regenlaarzen voor kinderen zoekt moet je vooral bij Bergstein kijken.

Koel4Kids
Koel4Kids is een Nederlands schoenenmerk voor kinderen. Vooral bekend om zijn meisjeslaarzen, maar het assortiment jongensschoenen en meisjesschoenen is veel groter dan laarzen alleen. En zoals de merknaam al aangeeft zijn dit koele coole kinderschoenen.

Ook Koel4Kids schoenen behoren tot de beste kinderschoenen van Nederland.

Chicco
Chicco is een Italiaans merk dat vooral bekend is om zijn speelgoed. Als ouder ken je Chicco vast wel voor hun speelgoed voor baby’s en peuters.

Maar ze beperken zich niet tot speelgoed, Chicco maakt ook heel mooie en heel gezonde kinderschoenen voor baby’s en peuters. Heel verantwoorde schoenen die tot de beste kinderschoenen voor peuters gerekend mogen worden.

Geox
Geox schoenen zijn Italiaanse schoenen die bekend staan om het goede ademen. Geox is geen specifiek kinderschoenenmerk want ze maken ook veel schoenen voor volwassenen. Maar ze hebben wel heel veel (goed ademende) kinderschoenen in hun collectie.

Geox kinderschoenen zijn soepele lichte schoenen van topkwaliteit die er sportief uitzien. Ideale schoenen tegen zweetvoeten bij kinderen.

HIP
HIP schoenen zijn hippe kinderschoenen uit Nederland. Van hoge kwaliteit en met een goede pasvorm. Heel veel stijlen en modellen voor meisjes en jongens.

Ook HIP is een Nederlands merk  kinderschoenen dat jongensschoenen en meisjesschoenen maakt die tot de beste kinderschoenen gerekend worden.

Bunnies
Een ander Nederlands schoenenmerk dat hippe kinderschoenen maakt is Bunnies. Voor kinderen t/m 3 jaar. Bunnies is een zustermerk van de eerder genoemde Braqueez / Brakkies.

Robeez
Roobeez schoenen zijn er voor de kleinsten. Babyschoentjes en peuterschoenen van zeer hoge kwaliteit. Met leuke originele details. Soms stoer, meestal lief, altijd goed van kwaliteit.

Robeez is één van de beste kinderschoenen producenten ter wereld.

Elefanten
Goede betaalbare kinderschoenen uit Duitsland. Elefanten heeft meer dan 100 jaar ervaring met het maken van kinderschoenen.

Elefanten heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van schoenen voor kinderen en nog steeds zijn de Elefanten kinderschoenen voorzien van de nieuwste technieken op dit gebied.

Elefanten schoenen behoren tot de beste kinderschoenen met een lage prijs.

Lurchi
Lurchi is ook zo’n geweldig Duits merk goede kinderschoenen. Lurchi schoenen zijn wereldberoemd in eigen land, niet alleen door de mooie en kwalitatief uitstekende Lurchi kinderschoenen maar ook door hun mascotte Lurchi de salamander die in Duitsland de hoofdrol speelt in vele kinderboeken. Lurchi schoenen kom je ook steeds vaker in Nederland tegen.

Jochie
Met zo’n naam kan het niet anders, Jochie schoenen zijn Nederlandse kinderschoenen. Toch is de naam niet helemaal correct want Jochies schoenen zijn er niet alleen voor jochies, maar ook voor meisjes en baby’s.

Jochie biedt een heel breed assortiment goede kinderschoenen en behoort tot de beste merken op dit gebied.

Pinocchio
Pinocchio is een bekend merk kinderschoenen van hoge kwaliteit. Pinocchio schoenen uit Waalwijk kom je overal ter wereld tegen. Het assortiment is groot en breed.

Wederom een Nederland merk dat tot de internationale top in goede kinderschoenen behoort.

Bardossa
Bardossa kinderschoenen zijn heel trendy en hippe schoenen voor baby’s en peuters. Dit merk kinderschoenen maakt babyschoenen en peuterschoenen die tot de beste kinderschoenen in dat segment behoren.

Diggers
Ook Diggers maakt bijzonder goede en verantwoorde kinderschoenen. Diggers schoenen zijn helemaal van leer gemaakt.

Diggers maakt vooral kinderlaarzen, mocassins en daarvan afgeleide kinderschoenen. Deze behoren zonder meer tot de beste kinderschoenen in hun soort.

Freesby
Freesby is een Italiaans merk kinderschoenen dat jongensschoenen en meisjesschoenen van het beste leer maakt.

Freesby kinderschoenen zijn goede kinderschoenen. Mooi, comfortabel en van zeer hoge kwaliteit.

Be Only
Be Only staat bekend om zijn hippe kinderlaarzen Deze laarsjes zijn vaak gemaakt van rubber en voorzien van een vrolijk design.

Be Only heeft ook andere kinderschoenen, maar het is vooral door hun kinderlaarzen dat Be Only zich tot de beste kinderschoenmerken mag rekenen.

Lelli Kelly
Lelli Kelly zijn echte meisjesschoenen. Vaak lieve schoentjes, met bijvoorbeeld veel roze en bloemetjes, maar soms ook heel stoer.

Er zijn ook modieuze modellen voor meisjes die al een eigen modesmaak ontwikkelen en zo als echte dametjes rond kunnen lopen.

Op het terrein van meisjesschoenen behoren Lelli Kelly schoenen tot de beste kinderschoenen.

Red Rag
Red Rag schoenen zijn stoere, eigenzinnige trendy kinderschoenen. Deze schoenen voor jongens en meisjes hebben een geweldige uitstraling en zijn bovendien bijzonder gezond om te dragen.

EB Shoes
EB schoenen zijn Italiaanse kinderschoenen van hoge kwaliteit. Gemaakt van mooi Italiaans leer en uitgevoerd in vrolijke kleuren en prints.

Niet zo bekend, maar één van de beste kinderschoenen merken.

Primigi
Heel gezonde en kindvriendelijke Italiaanse kinderschoenen. Primigi schoenen zitten bijzonder comfortabel.

Chipie
Modieuze meisjesschoenen en meisjeslaarzen uit Frankrijk. Deze goede kinderschoenen zijn er in vele maten, voor meisjes in diverse leeftijden. Van peuters tot tienermeisjes.

Little David
Belgische schoenen voor kinderen. Heel modieuze kinderschoenen voor meisjes en jongens met een heel goede prijs / kwaliteit verhouding.

Volgens velen het beste kinderschoenen merk van België.

Little Mary
Geen familie van David, want deze kinderschoenen komen uit Frankrijk. Little Mary stelt heel hoge kwaliteitseisen en de schoenen zijn dan ook heel gezond en sterk, en hebben een geweldige pasvorm.

Daarnaast zijn het ook nog eens mooie hippe kinderschoenen.

Naturino
Breed assortiment kinderschoenen voor jongens en meisjes. Naturino schoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een bijzonder goede pasvorm.

Bovendien hebben de jongensschoenen en meisjesschoenen van dit merk schoenen een mooi Italiaans design.

Bana & Co
Exclusieve kinderschoenen uit België. Onder het label Bana & Co maken ze ook iets minder dure kinderschoenen. Één van de beste kinderschoenen merken in het luxe segment.

Giga
Giga kinderschoenen zijn Nederlandse kwaliteitsschoenen voor kinderen met een heel goede prijs / kwaliteit verhouding. Ze zijn er voor zowel meisjes als jongens.

Hello Kitty
Vrolijke kinderschoenen, meestal voor meisjes, in de bekende Hello Kitty stijl. Roze domineert bij de Hello Kitty meisjesschoenen.

Compagnucci
Compagnucci schoenen zijn Italiaanse kinderschoenen voor jongens en meisjes van hoge kwaliteit. Compagnucci kinderschoenen zijn niet de goedkoopste schoenen en laarzen voor kinderen, maar je krijgt wel veel kwaliteit voor je geld.

Gattino
Gattino is een Portugees merk kinderschoenen dat heel mooie, goede en comfortabele jongensschoenen en meisjesschoenen maakt.

Gattino biedt een breed scala aan kinderschoenen voor kinderen van alle leeftijden. Zowel jongens als meisjes.

Kickers
Frans schoenenmerk met veel kinderschoenen in het assortiment. Prima kwaliteit.

Lief!
Het Nederlandse lifestyle / modemerk Lief! brengt sinds begin 2012 ook kinderschoenen voor jongens en meisjes op de markt.

Deze schoenen zijn helemaal in de stijl die je van Lief! mag verwachten. Zoet voor meisjes, sportief en stoer voor jongens.

Vingino
Dit Nederlandse modemerk maakt ook hippe kinderschoenen van de beste kwaliteit. Veel keuze uit modieuze en verantwoorde schoenen en laarzen.

Heel mooie en trendy schoenen zoals je van het kindermodemerk Vingino mag verwachten.

Twins / Trackstyle
Uitstekende Nederlandse kinderschoenen met dezelfde afkomst als de Barqeez schoenen, Twins is het merk voor meisjesschoenen, onder het label Trackstyle worden de jongensschoenen verkocht.

Beide schoenenmerken leveren kinderschoenen in diverse breedtematen.

Kanjers
Nog een Nederlands merk kinderschoenen. Kanjers schoenen worden echter op de markt gebracht door Zandbergen Footwear. Het zijn jongensschoenen en meisjesschoenen met een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima schoenen voor wie betaalbare kinderschoenen van heel goede kwaliteit zoekt.

Aster
Aster schoenen zijn goede en gezonde kinderschoenen. Het zijn betaalbare schoenen met een heel goede prijs / kwaliteit verhouding.

Aster schoenen zijn altijd voorzien van klittenband of gespen.

Ricosta / Pepino
Onder de merknamen Ricosta en Pepino verkoopt de Duitse kinderschoenenspecialist Ricosta kinderschoenen van hoge kwaliteit.

Ricosta werkt nauw samen met specialisten zoals orthopeden en kinderartsen om zo te komen tot optimale kinderschoenen.

Onder de naam Pepino verkopen ze babyschoenen, peuterschoenen en kleuterschoenen, Ricosta schoenen zijn er ook voor wat oudere kinderen.

Zowel Ricosta schoenen als Pepino schoenen behoren tot de beste kinderschoenen.

Catimini
Vrolijke kinderschoenen van het internationaal heel bekende kindermodemerk Catimini. Catimini schoenen zijn in Nederland minder bekend, maar internationaal is dit Franse merk een grote naam.

Catimini maakt mooie jongensschoenen, meisjesschoenen en babyschoenen van hoge kwaliteit.

Bo-Bell
Bo-Bell (een verbastering van Beau en Belle) maakt al jaren mooie en kwalitatief goede kinderschoenen voor meisjes, jongens en baby’s.

Deze schoenen kunnen tegen een stootje en zitten comfortabel. Het zijn uitstekende schoenen om mee te spelen en te ravotten.

Melania
Italiaans kinderschoenen merk voor jongens en meisjes.

CPS by Cypres
Cypres is bekend om zijn damesschoenen maar onder de naam CPS by Cypres brengen ze ook een uitgebreide collectie kindersschoenen op de markt. Zowel meisjesschoenen als jongensschoenen.

CPS by Cypres biedt een goede kwaliteit voor weinig geld. Evenals de damesschoenen van Cypres zijn deze CPS schoenen voor kinderen modieus, trendy en origineel.

CPS by Cypres schoenen behoren tot de beste kinderschoenen als je wat meer trendy schoentjes zoekt.

IKKS
IKKS schoenen zijn Franse kinderschoenen die veel modieuzer en hipper zijn dan de meeste andere schoenen voor kinderen. Deze meisjesschoenen zijn origineel en innovatief.

Zie ook: tips kinderschoenen

Onderwerpen:
Beste kinderschoenen, kinderlaarzen, jongensschoenen, meisjesschoenen, jongens, meisjes.