Pantoffels heb je in diverse kwaliteiten. Voor een paar euro koop je een paar eenvoudige pantoffels, maar je kunt ook kiezen voor pantoffels van hoge kwaliteit.

Dit zijn allemaal pantoffels van luxe materialen die heerlijk zitten en lopen, en comfortabel zacht en warm zijn. Hieronder de beste merken.

Meteen naar de pantoffels? Kijk dan bij de aanbiedingen van pantoffels van alle belangrijke winkels.

Giesswein
Hoewel Giesswein tegenwoordig ook andere schoenen maakt is dit Oostenrijkse merk vooral een specialist in pantoffels. Giesswein pantoffels zijn “sloffen” van de hoogste kwaliteit. Sterk en comfortabel, en gemaakt van de beste materialen zoals natuurrubber, schaapswol, vilt, leer en zachte stoffen. Giesswein pantoffels zijn voorzien van een veilige anti-slip zool. Deze pantoffels zijn er voor dames, heren, meisjes en jongens.

Warmbat
Pantoffels van Merino schapenvacht voor dames en heren. Luxe, warm en superzacht. Comfortabeler dan Warmbat pantoffels zal je ze niet makkelijk kunnen vinden. Alles aan Warmbat pantoffels straalt kwaliteit en comfort uit.

Rhode
Rhode is de belangrijkste producent van pantoffels en huisschoenen. Rhode pantoffels zijn niet van wol, zoals bij voorgaande merken, maar van leer. Bij de productie van Rhode pantoffels wordt er gebruik gemaakt van zachte soepele leersoorten. Dit levert pantoffels en huisschoenen op die zeer sterk maar ook heel comfortabel zijn.

Living Kitzbuhel
Oostenrijkse pantoffel-specialist die pantoffels maakt voor volwassenen, kinderen en baby’s. Living Kitzbuhel pantoffels zien er goed uit, zijn heel comfortabel en gaan lang mee. Deze sloffen zijn er in vele modellen gemaakt van zachte stoffen.

Fortuna
Het Duitse Fortuna maakt zijn pantoffels van zacht leer. Het zijn mooie huisschoenen om te zien, met een sterke zool zodat je niet bang hoeft te zijn om er even mee naar buiten te gaan. Fortuna pantoffels zijn er voor dames en heren in diverse modellen. Maar altijd zijn dit pantoffels van hoge kwaliteit.

Hot Potatoes
Ben je op zoek naar een paar unieke sloffen? Kan dan vooral eens naar de Hot Potatoes pantoffels. Dit merk maakt unieke pantoffels voor dames, heren en kinderen met een bijzondere uitstraling. Veel van hun sloffen worden gekenmerkt door leuke teksten en grappige cartoon figuurtjes van aardappelen. Een bijzonder merk pantoffels uit Spanje.

Ruby Brown
Ook in Nederland worden goede pantoffels gemaakt. Ruby Brown is een Nederlandse pantoffel-specialist die zijn sloffen maakt van zachte materialen als wol en su├Ęde. Deze Nederlandse pantoffels gaan de hele wereld over.

Glerups
Deze pantoffels uit Denemarken zijn in Nederland nog vrij onbekend maar dat is onterecht. Glerups pantoffels (ook wel foutief Glerup pantoffels genoemd) zijn wollen pantoffels van schapenwol uit Nieuw-Zeeland met een buitenzool van kalfsleer. Sloffen van een hoge kwaliteit die heel aangenaam zijn om te dragen.

Nortenas
Goede maar ook voordelige pantoffels. Gemaakt in Spanje, maar niet alleen Spaanse sloffen, maar ook andere soorten pantoffels. Vooral de Nortenas pantoffels voor dames kom je in de Nederlandse schoenenwinkels regelmatig tegen.

Haflinger
Haflinger pantoffels zijn gemaakt van vilt en zuiver scheerwol, maar ook van kurk en latex. Er zijn Haflinger pantoffels voor heren, dames en kinderen. Het Duitse merk is helemaal gespecialiseerd in comfortabele sloffen van hoge kwaliteit.

Belizia
Goed betaalbaar, maar ook goed van kwaliteit, dat zijn de pantoffels en huisschoenen van het Belgische schoenenmerk Belizia. Hoewel Belizia in Nederland vooral bekend staat om zijn sloffen maken ze ook andere soorten schoenen. Het zijn echter vooral pantoffels waarin ze uitblinken.

Sorel
Bij Sorel denk je waarschijnlijk aan snowboots, maar ook die andere winterschoenen (pantoffels) worden door Sorel gemaakt. En hoe! Sorel pantoffels zijn echt leren pantoffels die heel duurzaam zijn.

Gabor
Ook Gabor is geen specialist in sloffen, maar wel een schoenfabrikant die veel goede pantoffels in zijn wintercollectie heeft. Mooie pantoffels van hoge kwaliteit. En heel comfortabel, zoals we dat van Gabor gewend zijn.

UGG Australia
Iedereen kent UGG Australia van zijn uggs laarjes, dus iedereen weet wat je bij de dit merk aan pantoffels kunt verwachten. Heerlijk comfortabele pantoffels van schapenvacht!

Bedtroom Athletics
Hippe pantoffels voor moderne mensen die er thuis comfortabel warmpjes bij willen zitten. Bedtroom Athletics pantoffels komen uit Wales. Ze maken pantoffels in heel verschillende modellen en stijlen.

Foto: Warmbat pantoffels