Pumps zijn populaire damesschoenen. Welke vrouw heeft nou niet meerdere paren mooie pumps in de schoenenkast staan? Hier drie schoenmerken die heel goede en mooie pumps maken. Kies voor de beste pumps.

Peter Kaiser pumps

Peter Kaiser behoort tot de oudste schoenmerken van Europa. Het is een Duits merk dat zijn schoenen nog steeds voor een groot deel in Duitsland fabriceert. Dit geeft wel aan dat Peter Kaiser de kwaliteit van de schoenen erg belangrijk vindt.

Ook de kwaliteit van Peter Kaiser pumps is zeer hoog. Sterker nog, Peter Kaiser pumps worden beschouwd als de beste pumps ter wereld. Een groot deel van de 300 nieuwe modellen schoenen die Peter Kaiser ieder jaar uitbrengt betreffen dan ook pumps.

Geen merk biedt zoveel keuze uit pumps als Peter Kaiser.

Unisa pumps

Unisa maakt alle soorten damesschoenen en dameslaarzen, maar kijk vooral eens naar de Unisa pumps. Dit schoenmerk uit Spanje heeft prachtige pumps in de collectie. Niet voor niets zijn Unisa pumps erg populair en worden ze veel verkocht.

Unisa is dus geen specialist in pumps maar wel een specialist in damesschoenen. Dat kun je zien aan de Unisa schoenen die stijlvol, elegant en vrouwelijk zijn. Een ander sterk punt van Unisa schoenen en Unisa pumps is het hoge draagcomfort. Vooral de zolen van Unisa schoenen worden vaak geroemd.

Ara pumps

Ara is nog zo’n specialist in damesschoenen die comfortabele en mooie pumps maakt. Ara pumps zijn er in vele stijlen en kleuren. Van zakelijk tot zomers. Van zacht kunstleer en van echt leer. Met kleine hak of wat grotere hak. Altijd goed van kwaliteit en altijd comfortabel om te dragen. Ook Ara pumps behoren zonder meer tot de beste pumps.

Meer goede pumps

Kijk bij het overzicht van alle pumps wat de belangrijkste schoenenwinkels van Nederland allemaal online in de aanbieding hebben. Kijk daar voor alle mooie pumps in de Nederlandse winkels.

Onderwerpen:
Beste pumps, mooiste pumps, mooie pumps.