Kinderen laat je op goede schoenen lopen. Schoenen die goed zijn voor de kindervoet, comfortabel zitten, en die tegen een stootje kunnen. Dat geldt voor winterschoenen en sneakers, maar ook voor sandalen voor kinderen.

Daarom kijken we hier naar de beste merken sandalen voor jongens en meisjes. De maken sandalen van topkwaliteit die er goed uit zien, maar die ook betaalbaar zijn.

Natuurlijk zijn er veel meer goede sandalen dan de sandalen van de merken hieronder. Kijk voor meer sandalen voor kinderen bij de aanbiedingen van kinderschoenen bij de beste online winkels.

Kipling
Belgische kindermode. Kipling blinkt vooral uit met zijn mooie, gezonde en kwalitatief zeer goede sandalen voor meisjes en jongens. Dit zijn toppers op dit gebied.

Braqeez
Het Nederlandse Braqeez (Brakkies) maakt mooie hippe kinderschoenen voor jongens en meisjes. Ook de sandalen van dit merk zien er heel fraai uit en zijn heel gezond om te dragen.

Naturino
Ook Naturino sandalen zijn evenals de andere Naturino schoenen bijzonder goed voor de kindervoet. En ook Naturino koppelt deze goede ergonomie aan een heel mooie vormgeving.

Geox
De beroemde ademende schoenen van Geox zijn er ook als jongenssandalen en meisjessandalen. Ideale schoenen voor warm zomers weer. Geox sandalen houden je voeten fris en ze zitten heerlijk soepel en licht.

Kickers
Het aanbod aan kindersandalen van Kickers is enorm groot. Vooral meisjes kunnen kiezen uit talloze modellen. Deze sandalen zijn hip en kleurrijk.

Timberland
Vooral voor jongens heeft Timberland vele sandalen in het assortiment. Stoere jongenssandalen van hoge kwaliteit. Voor meisjes is het aanbod iets minder groot dan bij andere merken.

Aster
Aster maakt ergonomische kinderschoenen die niet alleen gezond zijn, maar er ook heel leuk uit zien. Er zitten ook uitstekende meisjessandalen en jongensandalen in het aanbod.

Chipie
Chipie is een merk schoenen dat helemaal gericht is op meisjes van verschillende leeftijden. Ze hebben heel leuke modieuze sandalen, zowel voor kleine meisjes als tienermeisjes.

Replay
Het modemerk Replay heeft vele kindersandalen van hoge kwaliteit in het assortiment. Het betreft modieuze sandalen voor zowel meisjes als jongens.

Clic!
Clic! maakt goede heel goede kinderschoenen die vaak erg modieus zijn. Clic! kinderschoenen zijn net zo hip als de schoenen van moeder en vader, maar dan in kleine maten. Dat geldt ook voor de Clic! sandalen voor kinderen.

Primigi
Primigi biedt keuze uit vele tientallen modellen sandalen voor kinderen. Van sandalen voor heel kleine kinderen tot sandalen voor oudere meisjes en jongens. Primigi heeft kindersandalen in alle stijlen.

Birkenstock
De beroemde Birkenstock sandalen zijn er ook voor meisjes en jongens. Evenals de sandalen voor volwassenen beschikken deze kindersandalen over een bijzonder goed voetbed dat zeer comfortabel loopt.

Lelli Kelly
Meisjessandalen voor meisjes die van bling bling houden. Veel roze, maar ook sandalen in veel neutralere kleuren.

Develab
Develab kinderschoenen staan bekend om hun stoere vormgeving. Dat geldt ook voor de Develab sandalen voor jongens en meisjes. Deze sandalen zien er niet alleen ruig en sterk uit, ze zijn het ook!

Hip
Hip doet zijn naam aan en maakt hippe sandalen. Hip maakt vooral meisjessandalen.

IKKS
Ook IKKS heeft vooral meisjessandalen in het assortiment. Deze zijn zeer hip en origineel.

Little Mary
Sandalen voor meisjes in alle soorten. van heel hippe meisjessandalen tot echte kindersandalen met klittenband.

Shoesme
Shoesme heeft een beperkt assortiment in sandalen voor meisjes en jongens. Deze zijn van hoge kwaliteit en hebben een vrij neutrale vormgeving.

Hello Kitty
Sandalen voor meisjes. Met natuurlijk veel roze en paars. Heel vrolijke sandalen.

Zie ook: Tips kinderschoenen

 
 
Onderwerpen:
Beste sandalen kinderen, jongenssandalen, meisjessandalen, kindersandalen, goede sandalen jongens, meisjes.