Slippers zijn populaire zomerschoenen. Maar er is veel verschil in de kwaliteit van slippers. Daarom kijken we hier naar de beste slippers van de beste merken.

Wil je liever een totaaloverzicht van alle slippers bij de beste online winkels? Kijk dan bij de aanbiedingen van slippers.

Dit zijn de merken voor de beste slippers

Havaianas
De Braziliaanse Havaianas slippers zijn de meest hippe teenslippers van dit moment. Havaianas slippers zijn in een ontelbaar aantal kleuren en kleurcombinaties te koop. Het gebruikte rubber (van geheime samenstelling) is van zeer hoge kwaliteit. Dit rubber maakt de Havaianas teenslippers zeer flexibel, comfortabel, reukloos, huidvriendelijk en heel sterk. Dit zijn de beste rubberen teenslippers die je kunt kopen.

Birkenstock
Wie kent ze niet? De Birkenstock slippers zijn bijzonder populaire slippers. Dit komt vooral door het bijzondere comfortabele voetbed waardoor deze slippers heerlijk zitten en je er de hele dag op kunt lopen zonder zere of vermoeide voeten te krijgen.

Reef
Reef is een bekend surfmerk uit Californië dat teenslippers van hoge kwaliteit maakt met een zachte geweven voetband. Er zijn Reef slippers met een zool van kunststof maar ook met een rubberen voetbed. Reef biedt veel keuze uit kleuren en prints.

O’Neill
Ook O’Neill slippers vinden hun oorsprong in de surfwereld. O’Neill slippers zitten heel comfortabel.  Je kunt ze probleemloos de hele dag dragen. Er is een ruime keuze uit O’Neill slippers voor dames, heren en kinderen.

Ipanema
Evenals Havaianas zijn Ipanema slippers Brazilaanse slippers van zeer hoge kwaliteit en erg hip. Ipanema slippers lopen heerlijk en zien er hip, vrolijk en mooi uit. Er zijn iPanema slippers met heel uitbundige kleuren en prints, maar ook meer ingetogen uitvoeringen.

Amazonas
Ecologische slippers uit Brazilië. Amazonas slippers zijn op een natuurvriendelijke manier gemaakt van gerecycled rubber en zijn biologisch afbreekbaar. Kortom teenslippers die heel goed voor de natuur en de leefomgeving zijn. Bovendien zien Amazonas er heel hip uit en zijn het fijne slippers om te dragen.

Kipling
Kipling maakt heel mooie kinderslippers die heel goed en gezond zijn voor kindervoeten. Kipling slippers zijn zowel verantwoord als mooi en hip. Kinderen dragen graag Kipling slippers.

Flip Flop
Flip Flop slippers zijn de enige echte teenslippers. Deze flipflops kwamen eind jaren 90 voor het eerst op de markt en zijn nu niet meer weg te denken van het strand of bij het zwembad. Flip Flop is dus de uitvinder van de teenslipper (in het Engels worden teenslippers zelfs flipflops genoemd), maar het merk is inmiddels in populariteit en verkoopcijfers voorbij gestreefd door vele andere merken.

FitFlop
FlitFlop slippers zijn bijzonder gezonde slippers. Deze wetenschappelijk ontwikkelde slippers helpen niet alleen lichamelijke klachten tegen te gaan, maar ze verhelpen ze ook. Toch zijn FitFlops absoluut geen saaie gezondheids-slippers. Kijk vooral eens bij FitFlop slippers als je problemen hebt met het dragen van gewone teenslippers.

Roxy
Het Australische outdoor-modemerk Roxy is een volle dochter van Quicksilver. Roxy slippers zijn mooie betaalbare damesslippers en meisjesslippers van hoge kwaliteit.

Lazamani
Lazamani slippers zijn sierlijk damesslippers die gemaakt zijn van mooie materialen als leer en suede. De slippers zijn mooi afgewerkt en vaak voorzien van details als kraaltjes, een gesp of een stoffen bloem. Lazamani slippers zijn echte fashion slippers.

Papillio
Papillio slippers hebben dezelfde voordelen als Birkenstocks. Papillio is namelijk een Birkenstock-dochter en de slippers gebruiken dan ook het beroemde Birkenstock-voetbed. Eigenlijk zijn het dan ook gewoon Birkenstocks, alleen het design van de Papillio slippers is hipper en exclusiever dan dat van de gewone Birkenstocks.

Betula
Betula is evenals het eerder genoemde Papillio een dochter van Birkenstock. Ook de Betula slippers maken gebruik van het beroemde een veel geroemde voetbed van de Birkenstocks. Betula slippers zijn alleen wat goedkoper dan de slippers die Birkenstock onder eigen naam verkoopt, zonder dat het veel in kwaliteit uitmaakt.

Ella Cruz
Ella Cruz slippers zijn vrolijke kleurige damesslippers. Zomerse slippers met veel kralen, frutseltjes en heel veel kleur. Evenals de slippers van het eerder genoemde Lazamani hebben we hier te maken met echte fashion slippers voor dames en meisjes.

Grendha
Ook de Amerikaans/Braziliaanse slippers van Grendha zijn heel bijzondere slippers. En dan bedoelen we bijzonder modieuze slippers. Grendha slippers hebben een geheel eigen stijl. Ze zijn er voor dames en meisjes.


Onderwerpen:
Beste slippers dames, heren, beste teenslippers, badslippers, sportslippers.