Hoe hou je in de winter kindervoeten droog en warm? Snowboots zijn schoenen die daar bijzonder geschikt voor zijn. Mits je de kinderen goede snowboots aantrekt.

Daarom kijken wij hier naar de beste merken schoenen die snowboots voor kinderen maken. Goede snowboots voor meisjes en jongens die de kindervoeten droog en warm houden.

Snowboots worden gemaakt door fabrikanten van outdoor schoenen en laarzen, maar ook veel andere schoenfabrikanten hebben goede snowboots voor kinderen in hun collectie. De keuze is bijzonder groot. Kijk hier voor aanbiedingen van snowboots door de belangrijke online schoenenwinkels.

Hieronder vind je een overzicht van de beste outdoor schoenmerken die snowboots voor kinderen maken:

Sorel
Sorel is één van de beste en meest bekende merken voor snowboots. Sorel heeft ook veel goede snowboots voor kinderen in de collectie, zowel voor jongens als voor meisjes. Sorel snowboots zijn vaak van leer en hebben rubberen zolen. Sorel is van huis uit een echte producent van snowboots en andere outdoor laarzen, maar maakt sinds de overname door Columbia ook andere soorten schoenen en laarzen.

Lowa
Lowa staat vooral bekend om zijn wandelschoenen en bergschoenen, maar ze maken ook prachtige snowboots van bijzonder hoge kwaliteit voor jongens, meisjes, dames en heren. Lowa snowboots geven je veel grip. Het zijn echte outdoor schoenen geschikt voor wandelingen onder zware omstandigheden maar je kunt deze snowboots natuurlijk ook gewoon in Nederland op straat dragen.

Olang
Ook Olang maakt uitstekende snowboots voor kinderen. Olang is een Italiaans merk schoenen en dat zie je af aan hun snowboots. Italianen besteden veel aandacht aan het uiterlijk van  schoenen en laarzen en Olang snowboots zijn dan ook prachtig om te zien. Dat geldt ook voor de Olang snowboots voor kinderen. Maar Olang snowboots zien er niet alleen mooi en verzorgd uit, het zijn ook kwalitatief uitstekende snowboots die je voeten heerlijk warm en droog houden onder de meest barre winterse omstandigheden.

Jack Wolfskin
Ook Jack Wolfskin is een outdoor schoenenmerk dat uitstekende snowboots voor kinderen maakt. Jack Wolfskin is een Duits merk dat snowboots en outdoor laarzen maakt die de meest extreme omstandigheden aankunnen. Jack Wolfskin snowboots zijn er voor mannen en vrouwen, maar ook voor jongens en meisjes. Een prima merk voor wie snowboots voor kinderen van zeer hoge kwaliteit zoekt.

Bergstein
Snowboots en regenlaarzen, dat zijn de belangrijkste producten van het schoenenmerk Bergstein. Vooral voor kinderen maakt Bergstein veel laarzen. De Bergstein snowboots voor kinderen lijken in stijl veel op de regenlaarzen van dit merk. De Bergstein snowboots voor kinderen zien er veel speelser uit dan de snowboots van bovenstaande outdoormerken. Ze zijn ook van synthetische materialen gemaakt en niet van leer. Dit heeft een gunstig effect op de prijs, die lager ligt dan de snowboots voor kinderen van de grote outdoor schoenmerken.

Bisgaard
Evenals Bergstein staat het Deense Bisgaard in Nederland vooral bekend om zijn regenlaarzen voor kinderen. Bisgaard maakt echter ook snowboots voor jongens en meisjes. Je hebt Bisgaard snowboots van divere materialen zoals rubber, leer en synthetische materialen. De binnenkant is vaak met wol of lamsvacht gevoerd. Bisgaard maakt snowboots voor kinderen in verschillende stijlen en modellen. Soms lijken ze op de regenlaarzen van het merk, maar je hebt ook Bisgaard snowboots met klittenband.

The North Face
The North Face is dan weer een echt outdoor merk dat uitstekende snowboots voor volwassenen en kinderen op de markt brengt. Hun snowboots voor kinderen zijn van prima kwaliteit maar ok heel betaalbaar. Er zijn snowboots van The North Face voor jongens en meisjes.

Merrell
Merrell maakt outdoorschoenen voor zowel kinderen als volwassenen. Ook dit outdoor schoenenmerk heeft heel goede snowboots voor kinderen in de collectie. Merrell staat bekend om zijn schoenen en laarzen van hoge kwaliteit. Daarbij zien de Merrell snowboots voor kinderen er heel mooi en stoer uit.

Kamik
Canadese specialist in snowboots, regenlaarzen en andere outdoor laarzen en schoenen. Dit topmerk heeft vele mooie en betaalbare snowboots voor kinderen in de collectie, zowel voor jongens en meisjes. Snowboots van prima kwaliteit.

Foto: Sorel snowboots