Zijn het schoenen? Zijn het laarzen? Nee het zijn dames boots! Stevige hoge schoenen met een stoere uitstraling. Bij hier voor de mooiste en beste boots voor dames.

Damesboots zijn vaak makkelijk te combineren. Onder een jeans of skinny staan ze prachtig en als je ze onder een rokje of jurkje draagt zorgt dat meteen voor een veel stoerdere en meer zelfbewuste uitstraling. Op een cocktailparty zal ik ze niet dragen, maar voor je feestoutfit op een festival zijn boots voor dames wel weer zeer geschikt.

Kies je beste boots

Diverse schoenfabrikanten maken heel mooie boots voor dames. Kijk in het overzicht met aanbiedingen boots dames voor een overzicht van al deze damesboots. Duizenden!

Natuurlijk heb je alleen wat aan zo’n groot overzicht als je goed kan selecteren. En dat kan dan ook! Selecteer je favoriete boots op soort boot (Chelsea boot, biker boot, veterboot, desert boot), op schoenmaat, op favoriete merken, op kleur, op materiaal, op hakhoogte, op schachthoogte en veel meer. Geef al je voorkeuren op tot alleen de voor jou beste boots voor dames overblijven.

De beste boots voor dames (merken)

Hieronder kijken we naar de fabrikanten die de beste boots voor dames maken. Al deze merken vind je bij de bovenstaande aanbiedingen terug.

Dr. Martens boots

Een absoluut topmerk als je stoere boots voor dames zoekt is Dr. Martens. Dit merk staat bekend om zijn stoere veterboots voor dames, heren en kinderen.


Dr. Martens boots werden vroeger vooral als werkschoenen gedragen door mensen die veel onder slechte omstandigheden moesten lopen. Bijvoorbeeld door agenten, fabrieksarbeiders, bouwvakkers en postbodes, maar tegenwoordig worden de Dr. Martens booties vooral gezien als stoere casual boots. De Dr. Martens veterboots hebben een tijdloze uitstraling.

Timberland boots

Ook de Timberland boots vinden hun oorsprong in werkschoenen voor zware omstandigheden. En evenals bij Dr. Martens is het merk in het verleden vooral groot gemaakt door groepen jongeren. Bij Dr. Martens waren dat de punkers, bij Timberland waren dat de eerste rappers.

Tegenwoordig zijn beide merken meer mainstream en bieden ze een breed assortiment aan stoere booties voor dames, heren en kinderen. Ook bij Timberland boots zijn dat veel veterboots, maar ook chelsea boots, winterboots en snowboots.

Panama Jack boots

Een derde schoenmerk dat zeer goede stoere boots voor dames maakt is Panama Jack. Deze boots vinden hun oorsprong in outdoor laarzen. Panama Jack boots zijn ijzersterke leren boots met een geweldige uitstraling. Cool, stoer en casual.

Selecteer bij de bovenstaande aanbiedingen Panama Jack als merk om te zien wat voor booties deze Spaanse schoenfabrikant allemaal maakt. Het is een heel diverse reeks stoere boots voor dames, met heel verschillende modellen en stijlen. Als je stoere boots voor dames zoekt zit hier altijd een paar bij wat je heel mooi vindt.

En zo vind je in het bovenstaande overzicht nog veel meer mooie stoere boots voor dames. Onder andere van Sendra, Muki, DKNY, Mustang, Clarks en andere topmerken.

Zie ook: Onderwerpen:
Boots dames, damesboots, stoere laarsjes, dameslaarsjes, laarsjes dames, damesbooties, booties dames.