Zoals de merknaam al aangeeft is Beyond Skin een schoenfabrikant die geen dierenhuiden voor zijn schoenen gebruikt. Beyond Skin schoenen zijn veganistische schoenen.

Beyond Skin maakt modieuze damesschoenen zoals pumps, laarsjes, ballerina’s en sandalen van kunstleer en andere veganistische materialen. Het zijn prachtige schoenen voor veganistische en vegetarische vrouwen en meisjes, maar ook voor vrouwen die deze principes niet hebben.

Beyond Skin maakt een brede collectie veganistische vrouwenschoenen. Van laarzen tot sandalen en bruidschoenen, van high heels tot flatjes. Het zijn geen goedkope schoenen, maar je krijgt dan ook wel veganistische schoenen van hoge kwaliteit. Kijk voor betaalbare schoenen van de merk bij de onderstaande aanbiedingen:

Beyond Skin schoenen komen uit het Engelse Brighton. Het merk levert prachtige veganistische schoenen voor dames en meisjes. Deze worden gemaakt volgens de meest milieuvriendelijke methoden, vaak van gerecyclede materialen zoals gerecyclede faux su├Ęde. Deze productie vindt met de hand in Spanje plaats.

De veganistische Beyond Skin schoenen zijn vooral bekend geworden door de Amerikaanse actrice Natalie Portman.

Onderwerpen:
Beyond Skin schoenen, veganistische schoenen, veganistische damesschoenen.

Productselectie: Sarenza