Grote gespen zijn modieuze blikvangers. Kijk hier eens naar de big buckle birkenstocks, Birkenstock slippers en sandalen met een prominent aanwezige grote gesp.

De grote gesp treffen we aan op diverse slippers (de vetleren Birkenstock Madrid) en sandalen (de Birkenstock Arizona).

Birkenstock Arizona Big Buckle

Bijn de in Duitsland gefabriceerde Arizona Big Buckle zijn metallic leer en leer met een keramisch patroon op een unieke manier. Dat geeft deze sandaal een vrolijke en elegante uitstraling. Deze Birkenstock sandalen zijn voorzien van het populaire anatomisch gevormde voetbed van kurk en latex. Voor het bekende Birkenstock draagcomfort.

Birkenstock Madrid Big Buckle

De nieuwe Madrid is een verbeterde versie van de klassieker. Bij de Big Buckle versie is de eenvoudig vormgegeven lederen riem voorzien van een elegante grote gesp. Door het geoliede Nubuck-leer krijgt deze slipper een heel natuurlijke uitstraling. De dekzool is bekleed met nappa-leer.

Birkenstock Miramar Big Buckle

De Miramar Big Buckle wordt, naast de grote elegante verstelbare gesp, gekenmerkt door een extra teenband van leer. Deze band komt rond je grote teen waardoor deze slipper heel solide aan je voet zit. Evenals de Madrid is dit een vetleren slipper. Dat betekent dat deze Birkenstocks beschikken over onbehandelde natuurlijke uitstraling. Nerven en andere kenmerken blijven zo zichtbaar.

Kijk hier voor aanbiedingen van deze en andere Birkenstocks bij de beste schoenenwinkels  .

Foto’s: Birkenstock

Onderwerpen:
Birkenstocks grote gesp, big buckle birkenstocks, birkenstock sandalen gesp, birkenstock slippers grote gespen.