Met bikerboots, of in het Nederlands motorlaarzen, kunnen laarzen bedoeld worden die op de motor gedragen worden. Maar in de modewereld zijn het bikerboots meestal  lage of halfhoge dameslaarzen met een stoer uiterlijk.

Deze bikerboots zijn meestal in zwart leer uitgevoerd of hebben een duidelijke western stijl. In alle gevallen zijn het laarzen voor stoere vrouwen.

Studs kom je tegenwoordig bij de meeste bikerboots tegen, al dan niet in combinatie met gespen en riempjes. Met bikerboots in combinatie met een leren jasje, jeans en/of items met een ruiten print ben je een echte rockchick.

Hier koop je voordelig bikerboots dames

Fabrikanten van goede bikerboots voor vrouwen zijn Mustang, Sacha, Clic, Sendra, Ash en natuurlijk Harley Davidson. Deze merken vind je allemaal terug in dit overzicht met aanbiedingen.

Combineren van bikerboots voor dames

Bikerboots voor vrouwen staan erg mooi in combinatie met skinny jeans. De motorlaarzen zijn meestal in het zwart of bruin uitgevoerd, maar ook kleuren als rood, grijs en beige kom je steeds vaker tegen bij bikerboots. Als je laarzen in een harde kleur draagt kun je het geheel wat zachter te maken door kleding van warme materialen te dragen.

Ga je voor een vrouwelijke look? Combineer dan de bikerboots niet met een jeans of leren broek maar met een rok. Boven deze rok kun je dan weer een stoere top en een biker jacket dragen. Dat resulteert in een stoer maar zeer vrouwelijke uitstraling.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van bikerboots voor deze motorlaarsjes voor dames tegen een lage prijs.

Onderwerpen:
Biker boots, motorlaarsjes vrouwen, bikerboots dames.