Bikkembergs is een Belgisch modemerk. Bikkembergs ontwerpt en maakt herenkleding, dameskleding, schoenen en laarzen. Sport en voetbal nemen een belangrijke plaats in bij de schoenen van Bikkembergs. Veel sneakers in de uitgebreide Bikkembergs sneaker-collectie hebben dan ook de uitstraling van voetbalschoenen.

Aanbiedingen van Bikkembergs schoenen

Bij de online winkels hieronder kun je Bikkembergs schoenen tegen een lage prijs kopen.

Dirk Bikkembergs en voetbal

Dirk Bikkembergs en voetbal zijn nauw aan elkaar verbonden. Ontwerper en schoenfabrikant Dirk Bikkembergs schopte het zelfs tot de officiële ontwerper van Inter Milan. Veel schoenen van Bikkembergs zijn zeer sportief te noemen, of dat nu sneakers zijn of andere soorten schoenen. De link met voetbal blijkt ook overduidelijk uit het logo van Bikkembergs, het silhouet van een voetballer.

Het assortiment aan schoenen van Bikkembergs is heel breed. Het Belgische modemerk maakt herenschoenen, damesschoenen, jongensschoenen, meisjesschoenen en zelfs babyschoenen.

Ook de soorten schoenen zijn bij Bikkemberg breed. Bootties, enkelboots, korte laarzen, lange laarzen, sneakers, instappers, veterschoenen, schoenen met klittenband, moccasins, sandalen, slippers,… Dirk Bikkembergs heeft ze allemaal.

Bikkembergs schoenen
Land: België
Bestaat sinds:  1986
Maakt ook: Kleding

Belangrijke soorten Bikkembergs schoenen

Bootties, enkelboots, korte laarzen, lange laarzen, sneakers, instappers, veterschoenen, schoenen met klittenband, moccasins, sandalen, slippers

Veel gemaakte spelfouten
Bikkemberg, Bikkenbergs, Bickembergs, Bikembergs

Kijk bij de aanbiedingen van de boven genoemde winkels voor Dirk Bikkembergs schoenen tegen de laagste prijs.

Onderwerpen:
Bikkembergs schoenen, Bikkembergs sneakers, heren, sportschoenen.