Onder de naam Birkenstock EVA brengt Birkenstock een lijn kunststof slippers en sandalen op de markt. Een unieke combinatie van het beroemde comfortabele anatomisch gevormde Birkenstock voetbed met een speciaal ontwikkelde kunststof die zacht, elastisch en waterbestendig is.

Deze Birkenstock sandalen en slippers zijn licht en daarom makkelijk mee te nemen op reis. Het draagcomfort is zoals we dat gewend zijn van Birkenstock (geweldig goed!), maar deze Birkenstocks zijn waterproof en helemaal geschikt voor gebruik in het zwembad, op het strand, op de camping en in de sauna.

De Birkenstock EVA serie omvat een hele reeks slippers en sandalen. Er zijn Birkenstock EVA slippers en sandalen voor dames, heren en kinderen. In diverse kleuren zoals blauw, roze en zwart. De kindermodellen zijn voorzien van twee gespen en een extra bandje om de hiel. Hierdoor zijn deze kunststof Birkenstocks helemaal op maat te stellen en kunnen de kinderen er lekker mee rauwdouwen zonder dat ze hun slippers verliezen. De Birkenstock EVA’s voor volwassenen zijn ook voorzien van een gesp. Ook deze Birkenstock EVA slippers en sandalen kun je zo stellen.

Kijk bij de aanbiedingen van Birkenstock schoenen bij de beste aanbieders in Nederland om te zien bij welke winkels je deze Birkenstock EVA slippers en sandalen goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Tips slippers