Birkenstock schoenen zijn heel gewild, en van al deze Birkenstocks is de Birkenstock Gizeh weer de populairste schoen. De Gizeh is een robuuste teenslipper voor dames, heren, meisjes en jongens.

Noem een kleur, en de Birkenstock Gizeh slipper is in die kleur leverbaar. De Gizeh teenslipper is te  koop in alle mogelijke kleuren en heel veel verschillende prints. Het is een succesnummer dat niet kan ontbreken in de schoenencollectie van een goede schoenenwinkel. Veel winkels in Nederland en België hebben de Birenstock Gizeh dan ook in hun collectie. Kijk bij de aanbiedingen van de Birkenstock Gizeh waar je deze populaire slipper kunt kopen.

Waarom is de Birkenstock Gizeh zo populair?

Wat is het geheim van de Birkenstock Gizeh? Dat geheim zit verborgen onder de schoen. Het is namelijk het voetbed dat de Birkenstock Gizeh tot een bijzonder comfortabele schoen maakt. Andere teenslippers zijn lekker voor op het strand of bij het zwembad, maar je gaat er geen lange stadswandeling op maken. Bij de Birkenstock Gizeh is dat een heel ander verhaal. Op deze slipper kun je uren lopen zonder vermoeide of zere voeten te krijgen.

Dit Birkenstock voetbed staat bekend om zijn goede dempende eigenschappen. Het voetbed is opgebouwd uit vijf lagen. De bovenste laag, waarop je voet rust, is gemaakt van zacht suède. De laag daaronder bestaat uit jute. Deze laag neemt heel goed vocht op. Laag drie is van kurk dat voor een goede demping zorgt. Daarna komt er weer een laag jute, en de laatste laag bestaat uit een slijtvaste rubberen EVA zool.

Maar voor optimaal loopcomfort is het ook belangrijk dat de slipper goed om je voet sluit. Dankzij de gesp is de pasvorm van de Gizeh aan te passen. Hierdoor sluit de slipper goed aan rond de wreef.

Interesse in de Birkenstock Gizeh slippers? Of in andere goede slippers tegen de laagste prijs? Kijk dan bij de aanbiedingen van slippers bij de belangrijkste online winkels.

Zie ook: Beste slippers tips


Onderwerpen:
Birkenstock Gizeh slippers, Birkenstocks, Birkenstock slippers, sandalen.