Bisgaard schoenen en Bisgaard laarzen zijn heel goede kinderschoenen en kinderlaarzen. Bisgaard is een kinderschoenenmerk uit Denemarken. Bisgaard maakt een brede collectie kinderschoenen voor jongens en meisjes, maar in Nederland zijn ze vooral bekend om hun regenlaarzen. Maar Bisgaard maakt vele meer jongensschoenen en meisjesschoenen zoals sandalen, laarsjes, ballerina’s, instappers en sneakers voor kinderen.

Goedkoop Bisgaard schoenen en laarzen kopen

De Bisgaard schoenen en laarzen zijn online voordelig te koop bij de onderstaande aanbevolen winkels.

Bij deze beste online verkooppunten voor Bisgaard laarzen en schoenen koop je alle soorten Bisgaard kinderschoenen en kinderlaarzen tegen de laagste prijzen.

Bisgaard regenlaarzen voor kinderen

Zoals we al schreven. Bisgaard is in Nederland vooral bekend om hun regenlaarzen. De kwaliteit van deze Bisgaard regenlaarzen is uitstekend. De kinderlaarzen zijn gemaakt van materialen als leer, rubber, latex en lamswol. De voering is van echt leer.

Bisgaard laarzen zitten zo lekker dat het draagcomfort wel met pantoffeltjes wordt vergeleken. Maar niet alleen de pasvorm en het draagcomfort van Bisgaard kinderlaarzen worden geprezen. Ook de leuke originele designs zijn beroemd.

Bisgaard innoveert gezonde kinderschoenen en kinderlaarzen. Het merk ontwerpt laarzen die kinderen graag dragen en die ouders graag aan de voeten van hun kinderen zien. Want Bisgaard schoenen en laarzen zijn ook nog eens goed voor de kindervoet.

Bisgaard kinderschoenen

Hoewel we in Nederland Bisgaard vooral kennen om zijn regenlaarzen maakt dit Deense merk schoenen nog veel meer kinderschoenen en kinderlaarzen. Dat betreft zowel jongensschoenen als meisjesschoenen.
Booties, ballerina’s, klittenbandschoenen, sandalen, sneakers, snowboots en verterschoenen, ze zitten allemaal in de Bisgaard schoenencollectie. En al deze Bisgaard schoenen en laarzen zijn van dezelfde hoge kwaliteit en met hetzelfde mooie verzorgde uiterlijk.

Informatie Bisgaard

Oprichter en naamgever van het schoenmerk is Marianne Bisgaard. Deze Deense was al eigenaar van drie schoenwinkels maar droomde van een eigen schoenenmerk. Toen haar man, Henrik Thomsen, een derde kind wilde stelde Marianne Bisgaard de eis dat hij dan zijn baan als manager op zou geven en samen met haar het bedrijf zou gaan leiden. Dat bleef niet bij de schoenwinkels alleen. Twee jaar later begonnen ze een eigen kinderschoenenmerk onder de naam Bisgaard.

Ze specialiseerde zich daarbij in goede gezonde kinderschoenen en kinderlaarzen. Gemaakt van goede materialen met een goede pasvorm en een innovatief design. Met succes, kijk maar bij de aanbiedingen van Bisgaard schoenen en laarzen hierboven wat dit Deense merk allemaal voor moois te bieden heeft.

Bisgaard laarzen en schoenen zijn het proberen meer dan waard.

Kijk bij de winkels bovenaan voor de beste collecties Bisgaard schoenen en laarzen tegen de laagste prijzen.
 
Zie ook: Meer beste kinderschoenen
 
Onderwerpen:
Bisgaard laarzen, meisjes, jongens, rubberen laarzen, kinderschoenen, Bisgaard regenlaarzen, kinderlaarzen, kinderen, Bisgaard schoenen.