Bjorn Borg schoenen zijn stoere sportieve schoenen en laarzen. Dit relatief jonge modemerk verkoopt pas schoenen sinds 2008. Dat neemt niet weg dat er een grote en brede collectie Bjorn Borg schoenen en laarzen wordt aangeboden.

Deze Bjorn Borg schoenen zijn er zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. De keuze aan Bjorn Borg schoenen is groot en breed, de kwaliteit van Bjorn Borg schoenen is uitstekend.

Voordelig Bjorn Borg schoenen kopen

Ook zijn Bjorn Borg schoenen heel fraai om te zien en – heel belangrijk –  ze zijn heel betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Bjorn Borg schoenen bij onderstaande winkels. Deze online schoenenwinkels bieden het beste assortiment Bjorn Borg schoenen tegen de laagste prijs.

Alle soorten Bjorn Borg schoenen

Het is opmerkelijk hoe grote schoenencollectie Bjorn Borg in die paar jaar heeft opgebouwd. Voor werkelijk ieder soort schoen of laars voor kinderen en volwassenen kun je bij Bjorn Borg terecht. Niet alleen voor tennisschoenen, ook niet alleen voor sneakers, zelfs niet alleen voor sportieve schoenen als booties en sandalen, maar ook voor voor ballerina’s, pumps, snowboots en hoge laarzen. Bjorn Borg is de laatste jaren niet alleen een groot allround modemerk geworden, maar ook een groot allround schoenenmerk.

Leuk om te weten

  • Het modemerk Bjorn Borg is opgericht door de beroemde Zweedse tennisser met deze naam. Van begin jaren 70 tot begin jaren 80 was Bjorn Borg de beste tennisser ter wereld. Hij won Wimbledon zes keer na elkaar.
  • Na zijn tenniscarrière begon hij zijn eigen Bjorn Borg modemerk. Dit Zweedse modemerk maakte in eerste instantie naam als fabrikant van ondergoed. De beroemde Bjorn Borg boxershorts.
  • Naast schoenen en onderkleding worden er onder het Bjorn Borg ook tassen, vrijetijdskleding, sportkleding, badkleding, brilmonturen en parfums verkocht.
  • Sinds 2011 worden de Bjorn Borg schoenen in licentie geproduceerd door een grote internationale schoenenfabrikant. Dit maakte de snelle uitbreiding van het schoenenlabel mogelijk.
  • De belangrijkste markt voor Bjorn Borg schoenen, mode en andere Bjorn Borg producten zijn Zweden (het thuisland van de oprichter) en Nederland.

Kijk voor alle Bjorn Borg sneakers, laarsjes, veterschoenen en andere Bjorn Borg schoenen tegen de laagste prijzen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van de beste online schoenenwinkels die deze schoenen goedkoop verkopen.
Onderwerpen:
Bjorn Borg sneakers, Bjorn Borg laarsjes heren, booties, Bjorn Borg schoenen goedkoop online kopen.