Het Nederlandse schoenenmerk Blackstone heeft in zijn wintercollectie tientallen laarzen en laarsjes met schapenvacht. Zowel voor dames als voor heren. Maak hier kennis met de Blackstone laarzen met schapenvacht.

De met schapenvacht gevoerde laarzen en laarsjes zijn heerlijk comfortabel en van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van echt leer en heerlijk comfortabel om te dragen. En Blackstone boots zien er altijd prachtig uit.

Kijk bij de aanbiedingen van aanbiedingen van Blackstone schoenen en laarzen om al deze mooie winterlaarzen te bekijken. Daar vind je ook alle prijzen bij de beste en goedkoopste online schoenenwinkels in Nederland.

Blackstone laarzen met schapenvacht voor dames

Een stoere Blackstone vachtlaars voor dames is de Blackstone OL05 die je hieronder ziet. Het bovenwerk van de OL05 is een mix van stevig leer en zacht suede, maar het aangename draagcomfort komt vooral van de heerlijke schapenvacht.

Natuurlijk is deze stoere damesbootie voorzien van een stevige profielzool. De laarsjes zijn ongeveer 20 centimeter hoog.

Een heel ander soort Blackstone winterlaars is de onderstaande Blackstone CW96, een handgemaakt icoon van nubuck met een voering van schapenvacht en een zool van foxing. Kenmerkend voor deze damesboots is de stoere uitstraling door zijn leren veters, metalen rits en houden accenten.

Deze stoere dameslaarzen voor de winter staan geweldig onder een mooie jeans. Deze winterlaars is te koop in vele kleuren. Hierboven is de groene versie afgebeeld. Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen om de andere varianten en alle prijzen te zien.

Weer heel andere Blackstone laarzen met schapenvacht voor dames zijn de QK53 winterboots. Ook deze winterlaars is gemaakt van een combinatie van leer en zacht suede.

Kenmerkend voor deze winterlaarzen met schapenvacht is de rits aan de voorkant. Deze kan geheel gesloten worden, of deels geopend gelaten worden (zie foto).

En zo heeft Blackstone nog tientallen andere laarzen met schapenvacht voor dames. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Blackstone schoenen en laarzen voor alle modellen en prijzen.

Blackstone laarzen met schapenvacht voor heren

Ook voor heren heeft Blackstone een mooie collectie winterboots met schapenvacht. Één daarvan willen we hier onder de aandacht brengen, de Blackstone GM06.

Deze leren lage winterlaars voor heren is verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren. Het is een prachtige stoere bootie die geweldig staat onder je spijkerbroek.

En dit is nog maar een klein deel van alle Blackstone laarsjes en laarzen met schapenvacht voering. Bij de aanbiedingen van Blackstone schoenen bovenaan vind je alle modellen en alle prijzen bij de beste aanbieders.

Zie ook:

Foto’s: Blackstone Footwear

Onderwerp:
Hier kijken we naar Blackstone laarzen voor de winter. Comfortabele Blackstone laarzen en schoenen met schapenvacht voering, laarsjes gevoerd met schapenwol, met vacht gevoerde schoenen en Blackstone laarzen en laarsjes met schapenvacht.