Blackstone is een Nederlands schoenmerk dat schoenen te maken die er zowel luxe en chic als stoer en nonchalant uitzien. Een unieke mix van stijlen waarmee Blackstone heel populair is geworden, ook internationaal.

Kijk hier voor Blackstone schoenen tegen de laagste prijzen bij de beste winkels

Maar het zijn niet alleen mooie schoenen, maar ook schoenen van hoge kwaliteit. Blackstone schoenen worden uitsluitend gemaakt van heel goede materialen, zoals leer van hoge kwaliteit en su├Ęde,.

Je ziet deze kwaliteit aan de Backstone schoenen af, maar je ziet vooral ook de stoere uitstraling. De bekende televisie-presentator Arie Boomsma was jarenlang het gezicht van Blackstone schoenen. Een gezicht dat uitstekend bij het schoenenmerk past. Voor de Blackstone schoenen voor dames was actrice Hanna Verboom vroeger het gezicht.

De laatste jaren is het succesvolle Blackstone echter meer internationaal gericht.

Blackstone schoenen voor heren

Het assortiment Blackstone schoenen kent vele schoenen, laarzen en booties voor mannen en jongens. Het aanbod is heel divers en omdat naast veterschoenen en enkellaarzen bijvoorbeeld ook sneakers, sandalen en desert boots.

Backstone schoenen voor dames

De dames hebben onder andere de keuze uit enkellaarsjes, ballerina’s, lage sneakers, hoge sneakers en mooie laarzen.

Fabrikant Blackstone schoenen

Blackstone schoenen bestaan sinds 1992. De schoenenfabriek die ze maakt, J.A. de Bruijn BV uit Gouda, bestaat echter al veel langer. Dit is een familiebedrijf dat al drie generaties lang schoenen maakt. Ze begonnen als fabrikant van werkschoenen, maar tegenwoordig zijn Blackstone schoenen prachtige designschoenen. Verzorgd en van hoge kwaliteit, en vooral stoer en eigentijds.

Blackstone schoenen worden met de hand gemaakt.

Kijk voor alle mooie Blackstone schoenen en Blackstone laarzen bij de bovenaan genoemde Blackstone schoenen tegen de laagste prijs. Je vindt daar de beste aanbiedingen van de beste winkels om deze Blackstone schoenen online goedkoop te kopen.

Zie ook:

Onderwerpen:
Informatie over Blackstone schoenen en de beste winkels waar je online goedkoop Blackstone schoenen, Blackstone laarsjes en Blackstone laarzen kunt kopen. Ook Blackstone werkschoenen en kinderschoenen. Blackstone maakt herenschoenen, damesschoenen, jongensschoenen en meisjesschoenen van goede kwaliteit.