Blenzo is een Nederland schoenenmerk dat pantoffels, muilen en andere huisschoenen maakt. Blenzo schoenen hebben een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hier koop je goedkoop Blenzo online

Blenzo schoenen worden niet alleen in Nederland verkocht maar ook in België, Duitsland, Scandinavië, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en in Oost-Europa. En natuurlijk via internet, kijk maar bij de aanbiedingen van Benzo schoenen bij onderstaande aanbevolen winkels voor Blenzo schoenen.

Informatie Blenzo schoenen

Tot 2000 werden Blenzo schoenen in Nederland gemaakt. Daarna werd de productie naar Hongerije verplaatst. Het hoofdkantoor zit nog wel in Breda. Hier worden de muilen, sloffen, pantoffels en andere Blenzo schoenen ontworpen. Deze worden onder de naam Blenzo of onder een private label verkocht in één van de vele winkels die dit Nederlandse schoenmerk voeren.

De collectie Blenzo schoenen bestaat vooral uit muilen, sloffen en pantoffels. Voor dames, heren en kinderen. De prijs van deze huisschoenen is laag. Vooral gezien de prima kwaliteit. Blenzo pantoffels en muilen zijn vaak deels gemaakt van leer.

De Blenzo pantoffels worden in verschillende modellen aangeboden. Instappers die open zijn aan de achterkant, maar ook pantoffels die om je voet sluiten. De buitenkant kan van ribstof, stof of kunstleer zijn. De maten lopen van 36 tot 47, allemaal maten voor volwassenen (dames en heren).

Kijk voor de eerder genoemde aanbevolen online winkels om Blenzo sloffen, pantoffels. klompen en andere Blenzo huisschoenen tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: Meer pantoffels