We zien ze dit seizoen weer opvallend vaak, blokhakken. Vooral onder laarsjes. Mjus, Gabor, Alberto Fermani en veel andere trendy merken maken schoenen, laarsjes en laarzen met een blokhak.

Geen verkeerde ontwikkelingen, want blokhakken kunnen niet alleen heel fraai staan onder een mooie schoen of laars, ze bieden ook veel draagcomfort. Ze combineren de voordelen van hoge hakken (optisch langere benen, een elegante manier van lopen) met het draagcomfort van platte zolen.

>>> TIP: Kijk vooral eens bij de aanbiedingen van damesschoenen en laarsjes met blokhakken waar je mooie schoenen en laarsjes met blokhakken goedkoop kunt kopen.


Heel leuk zijn de enkellaarsjes met blokhak die je zoveel in de winkels tegenkomt. Je ziet ze met een puntneus en met een ronde neus. Maar ook super hoge laarzen zijn dit seizoen vaak voorzien van blokhakken. Ideaal voor de koudere maanden van het jaar. Ze bieden een stevige grip maar toch ook de vrouwelijke uitstraling van hoge hakken.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle schoenen, laarzen en laarsjes met blokhakken.

Onderwerpen:
Blokhak schoenen, laarsjes met blokhakken, laarzen met blokhakken, enkellaarsjes blokhakken, schoenen met blokhakken dames.