Bobbie Burns schoenen zijn hippe sportieve herenschoenen uit Zweden. De inspiratie voor deze schoenen worden uit de rock ’n roll en punkmuziek gehaald.

Ook de skate-scene is een belangrijke inspiratiebron voor dit Zweedse schoenmerk dat vooral sneakers maakt.

Kijk hier voor aanbiedingen van Bobbie Burns schoenen

Bobbie Burns is geen naam van een schoenenontwerper maar de naam van een cocktail, een mix van Vermouth en Whiskey met een beetje absint. De oprichters van Bonnie Burns, het duo Patrick Lackso en Hendrik Standerth koos voor deze naam omdat de schoenen van hun label ook zo’n opmerkelijke mix zijn. Alleen betreft deze cocktail geen mix van drank maar van vele stijlen.

De mix van Bobbie Burns schoenen betreft een mix van moderne en vintage stijlen maar ook van alles dat het uitgebreide team aan ontwerpers mooi vindt. Het resultaat is terug te vinden in een serie unieke karaktervolle schoenen die wat betreft stijl niet in een hokje te plaatsen zijn. Ieder paar Bobbie Burns schoenen is beïnvloed door verschillende levensstijlen en door verschillende culturen.

Het schoenenmerk Bobbie Burns bestaat sinds 2001 en het heeft enige tijd geduurd voordat de schoenen makkelijk in Nederland verkrijgbaar waren. Dat is nu echter het geval, kijk maar bij bovenstaande aanbiedingen.

Onderwerpen:
Bobby Burns schoenen, Bobbie Burns sneakers.