Onder de merknaam Bobs brengt Skechers een mooie zomerse collectie espadrilles op de markt. Er zijn Bobs espadrilles voor dames en kinderen.

De meeste espadrilles komen uit Spanje, en soms uit Frankrijk. Maar ook het Amerikaanse schoenmerk Skechers, één van de grootste schoenmerken ter wereld, heeft nu espadrilles uitgebracht.
Dat doen ze echter niet onder eigen naam, maar onder het label Bobs. De goede kwaliteit en het hoge draagcomfort van deze espadrilles zijn wat we van Skechers gewend zijn. Skechers staat bekend om zijn schoenen die heerlijk zijn om te dragen.

Aanbiedingen van Bobs espadrilles

Diverse grote Nederlandse schoenenwinkels hebben de Bobs espadrilles van Skechers in hun collectie opgenomen. Kijk hierpnder voor de aanbiedingen van Bobs schoenen in Nederland.

Dit zijn de beste winkels om in Nederland voordelig Bobs by Skechers schoenen te kopen:

Espadrilles met memory foam

Zoals alle Skechers schoenen zijn de Bobs espadrilles comfortabel om te dragen. Dit komt onder andere door het Memory Foam voetbed. Het memory foam past zich aan naar de vorm van de voet. Het is een licht materiaal dat zorgt voor een heel goed dempend effect en een elastische inzet op de wreef. En dit alles wordt afgemaakt door de zeer flexibele loopzool.

Opmerkelijk: Espadrilles zijn echte zomerschoenen. Skechers brengt onder het label van Bobs ook nog een tweede soort schoenen uit, en die zijn veel minder zomers: Pantoffels. Zo komt Bobs de winter door. Ook de Bobs pantoffels zijn bij de bovenaan genoemde winkels te vinden.

Kijk vooral eens hierboven naar de aanbiedingen van Bobs schoenen bij de Nederlandse schoenenwinkels als je een paar heel goede en comfortabele espadrilles zoekt tegen een lage prijs.

Onderwerpen:
Bobs espradrilles, Skechers espadrilles, Bobs schoenen.