Boumy is een merk dat heel goede babyschoentjes, babyslofjes en peuterslofjes maakt. De leren slofjes van Boumy zitten heel comfortabel bij het kleintje en zijn heel gezond voor de kindervoetjes.

Boumy babyschoentjes zijn ideaal voor baby’s en peuters die kruipen en hun eerste stapjes maken. De babyslofjes voelen voor het kind aan alsof deze op blote voeten loopt en kruipt.

 
De voeten van baby’s en peuters hebben ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Met name bij de eerste pogingen om te kruipen en te lopen kunnen schoentjes met harde zolen belemmerend werken. Ook kunnen de babyschoenen knellen. Dat is beide slecht voor de ontwikkeling van de zool van de kindervoet. Kleine kinderen kunnen zo platvoeten ontwikkelen. Bij Boumy babyslofjes en kinderslofjes heb je dit nadeel niet.

 

Kijk hier voor aanbiedingen van Boumy schoenen

 
Deze online winkels verkopen een mooi assortiment Boumy babyslofjes en Boumy kinderslofjes voor de allerkleinsten tegen een lage prijs. Kijk vooral bij deze winkels als je een Boumy slofjes zoekt.
 

De zachte Boumy babyslofjes bieden voor de bovengenoemde problemen in de ontwikkeling van de kindervoeten een oplossing. Deze slofjes van 100% leer geven kinderen het gevoel dat ze op blote voeten lopen en kruipen. De slofjes zijn flexibel en staan een vrije beweging van de voet toe. Het leer van de Boumy schoentjes is licht en voelt heel plezierig aan. Toch heeft de baby of dreumes de grip die juist hij of zij nodig heeft, hiervoor zorgt onder andere de geruwde leren zool.

De eerder genoemde aanbevolen winkels bieden een ruime keuze uit leuke, mooie en gezonde babyslofjes en kinderslofjes voor dreumes en peuter. Kijk daar voor al deze Boumy slofjes tegen de laagste prijs.

 
 
 
Onderwerpen:
Boumy babyslofjes, kinderslofjes, peuterslofjes, Boumy baby slofjes, Boumy babyschoenen.